ροή ειδήσεων

Το αντι-σποτ των εργαζομένων στην Coca-Cola - βιντεο

Μετά την τηλεοπτική διαφήμιση της Coca-Cola που προσπαθεί να «πείσει» το καταναλωτικό κοινό ότι «μένει Ελλάδα» τη στιγμή που έχει κλείσει τα εργοστάσιά της σε Κέρκυρα, Ρόδο, ... Αθήνα, Μεσολόγγι, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, οι απεργοί εργαζόμενοι καλούν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο των απεργών εργαζομένων στην Coca-Cola, με το οποίο καταγγέλλουν ότι η πολυεθνική, με τα κέρδη της από τα εργοστάσια στην Ελλάδα και με τον ιδρώτα των εργαζομένων, επεκτάθηκε σε άλλες 28 χώρες και ύστερα έβαλε λουκέτο σε έξι εργοστάσια αδιαφορώντας για την τύχη του προσωπικού.





Το σποτ αποτελεί «απάντηση» σε πρόσφατη διαφήμιση της Coca-Cola, που προέβαλλε ότι συνεχίζει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και έδειχνε πλάνα με «χαρούμενους εργαζόμενους» μπροστά από ελληνικά μνημεία.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι «η Coca Cola για μήνες ολόκληρους έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μη γίνει γνωστό το λουκέτο του εργοστασίου στην Θεσσαλονίκη και επέβαλε με τα δαπανηρά και προσοδοφόρα για τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης διαφημιστικά μηνύματα την αποσιώπηση του εννιάμηνου αγώνα μας», ενώ καλούν το καταναλωτικό κοινό να συνεχίσει το μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικήςμέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

efsyn.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *