ροή ειδήσεων

EΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ....
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΑ <ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ> ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ , ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ, ΕΤΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ Κ.Α. ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΠΟΣΗ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 35 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΩΣ ΤΑ 60,65. ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΑΥΤΟΙ Η ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΣ.
ΑΥΤΟΙ Η ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΠΑΤΕΡΕΣ, ΠΑΠΟΥΔΕΣ, ΘΕΙΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ .
ΑΥΤΟΙ Η ΑΝΔΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΡΓΑ ΑΜΥΝΑΣ ΟΠΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΑΥΤΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ 90% ΔΙΑΚΑΤΕΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΧ ΑΔΕΛΦΟΙΣΜΟ.ΟΠΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ <ΓΕΙΤΩΝΑ> ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΡΟΧΟΛΙΔΑΚΗΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΙΝΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ 3 .4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘIΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ. ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ.
ΑΝΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕ ΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ...
ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ.. ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΨΥΧΟΙ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ .. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟΥ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ. Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/14 16:48

    Εύγε παλικάρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/14 17:05

    Έτσι μπράβο πες τα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/14 19:02

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ....Ο ΡΑΜΠΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ...ΚΑΨΙΜΙΤΖΙΔΕΣ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>>77 Β ΕΣΣΟ 1977 ΕΣΥ? ΕΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/14 19:41

    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΜ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΑΝΩ ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/14 21:09

    Να πω την αμαρτία μου????. Πολλοί.από εσάς τους Εθνοφύλακες έχετε αποθυμένα. Είστε ψωνάρες. Θέλετε να είστε κοντά στο Στγο από κόμπλεξ. Πιστεύω πολλοί από εσάς θα κλ@ν@τε πατάτες σε περίπτωση σήραξης. Τώρα κάντε μια ομαλή προσγείωση και τις φυγούρες στις παρελάσεις να τις αφήσετε στα νοιάτα στους φαντάρους μας που τρώνε τη παπάρα.
    Είστε και αντιαισθητική και καλό θα ήταν να κάνατε ένας test κοπόσεως για να δούμε τα κουράγια σας. Τις φανφάρες στις παρελάσεις θα προτιμούσα να τις σταματήσεται.
    Βοηθείστε την Πατρίδα μας, και τις Ε.Δ. μας με άλλους τρόπους, Την παραλαγή άμα θα έρθει η ώρα να την φορέσουμε ΟΛΟΙ και το εννοώ ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/14 22:54

      Ορθογραφία δεν σας μάθανε στο σχολείο; Δεν διαβάζονται τα κείμενα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/14 16:31

      ανώνυμε για την ώρα φοράς φουστίτσα!! Εθνοφυλακας ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/14 23:03

    ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΆΘΕΣΗ. ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΏΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΣΤΡΑΤΗΓΈ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/14 05:54

    Τελικα ο τοπος μας εχει γεμισει μιζερους και κομπλεξικους εβραιους.
    Αν εχουν καυλα το στρατο (οπως λενε μερικοι) οι εθνοφυλακες,μαγκια τους και καμαρι τους.
    Μερικοι απ αυτους,ακομα και με προβληματα υγειας,ζητουν να στηριξουν την πατριδα τους,με οποιο κοστος για τους ιδιους.
    Εσεις που τους κραζετε,ειστε οι λαγοι ψευτοελληναραδες,που πρωτοι θα εχετε στο τσεπακι εισητηρια για εξωτερικο σε περιπτωση επιστρατευσης.
    Βγαλτε λοιπον το σκασμο και μη πιανετε στο βρωμοστομα σας Ελληνες πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/14 07:09

    στην πλοιοψηφεια τα λετε αψογα,αλλα θα συμφωνησω με εναν κυριο που γραφει για τεστ κοπωσης.στη σελιδα των εθνοφυλακων στο ΦΒ,ειχανε αναρτησει μια απαξιωτικη φωτογραφια για μενα και για πολλους αλλους,οπου κυριολεκτικα ενας εφεδρος ηταν σιγουρα πανω απο 300 κιλα.το στομαχι του εφτανε δυο μετρα εξω.η δε στολη παραλλαγης ηταν για κλαματα.πειτε μου εσεις που αναρτησατε το παραπονο σας,ενω εχετε απολυτο δικιο σε αυτα που αναφερεστε,το χανετε με εικονες ντροπης.ο υπερτραφης αυτος κυριος αμφιβαλω αν χωραγε το δακτυλο του σε σκανδαλη.το μονο καλο που θα χρησημευε θα ητανε σε μια υποχωρηση να σας καλυβε ολους με το 3 μετρα περιμετρικο του αλεξισφαιρο παχος.εχω επισης συμμετεχει σε ασκησεις εθνοφυλακης σε ιρλανδια και αγγλια.οι ανθρωποι εκει ειναι κυριολεκτικα σε απολυτη τελεια φυσικη κατασταση.γυμναζονται.θα σας αναρτουσα και βιντεο αν μπορουσα.επισης βιντεο απο την βορειο ελλαδα,οπου ο δοιηκητης εκει δεν αστειευετε.φυσικη κατασταση μεχρι την καταριψη των προσωπικων σου οριων.οπως σε παραλαμβανει ακαιραιο 100% ετσι θελει να σε επιστρεψει.αλλα χωρις φυσικη κατασταση ξεχασε το.εισαι σακος για σκοποβολη.και δυστυχως δεν ειδα εδω κατω μονο αυτον τον κυριο να ξεφευγει των κοιλιοδουλων επιθυμιων του.ειναι παρα πολλοι ευτραφεις και ειναι αδικαιολογητοι σε τετοιο κλιμα και τοπο με ηλιο και θαλασσα να ειναι ετσι.πιστευω να μην ειμαι πικροχωλος οπως λετε.ισα ισα που υποστηριζω το σωμα.αλλα πρεπει να ξεσκαρταρονται μερικοι.μονο που τους βλεπω αηδιαζω.δεν εχουν γνωση εαυτων?ευχαριστω και παλι φιλικα τα λεω για το καλο ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/11/14 19:30

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΕΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΠΟΥΛΙΩΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΡΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ......ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ....ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *