ροή ειδήσεων

Το MODELS ONLY AGENCY στην Ρόδο για το MISS RHODES 2014

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως οι διαδικασίες του διαγωνισμού ομορφιάς προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα σε λίγες ημέρες... θα κοινοποιηθούν οι ημέρες κι ο τόπος διεξαγωγής των castings.

Σε πρώτη φάση, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων, το MODELS ONLY AGENCY.

Το πρακτορείο MODELS ONLY AGENCY αποδέχθηκε την πρόταση να συνεργαστεί με τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS RHODES 2014. Είμαστε στην ευχάριστη θέση, λοιπόν, να ανακοινώσουμε πως το πρακτορείο MODELS ONLY AGENCY κι ο διευθυντής του, Μιχάλης Λαβδιώτης, προσφέρουν στην πρώτη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς μια υποτροφία κι ένα συμβόλαιο συνεργασίας. Από την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού, δηλαδή, η πρώτη νικήτρια έχει εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα του πρακτορείου MODELS ONLY AGENCY.

Το πρακτορείο MODELS ONLY AGENCY εξασφαλίζει και στη δεύτερη νικήτρια ένα καλλιτεχνικό book με προσωπικές της φωτογραφίες, από τον κ. Μιχάλη Λαβδιώτη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον κ. Λαβδιώτη, προσφέρονται επίσης στις υποψήφιες μαθήματα catwalk και η γενικότερη απαραίτητη προετοιμασία για την τελική βραδιά του διαγωνισμού, αλλά και μια σειρά φωτογραφήσεων.

Περισσότερα δώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, όπως κι οι σχεδιαστές, οι οποίοι πρόκειται να συνεργαστούν με τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS RHODES 2014.

Λίγα λόγια για το MODELS ONLY AGENCY

Το MODELS ONLY AGENCY κι ο διευθυντής του και φωτογράφος, Μιχάλης Λαβδιώτης, έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας. Μερικές από τις συνεργασίες του είναι με: CELEBRITY SKIN (DIMITRIS STREPKOS), STELIOS KOUDOUNARIS, KONSTANTINOS MITROVGENIS, LILA NOVA, TAMI’S ARCHIVE, DRESS 2 IMPRESS, POLYMNIA PAPADEA, JEFFREY CAMPBELL, PANOS APERGIS, PRET A PORTE ASLANIS. Το πρακτορείο MODELS ONLY AGENCY είναι γνωστό για τον επαγγελματισμό που δείχνει σε κάθε συνεργασία του και project που αναλαμβάνει, με αποτέλεσμα πάντα ένα άρτιο και υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα. Άλλωστε, γι΄ αυτό τον λόγο εμπιστεύονται τόσοι σχεδιαστές το συγκεκριμένο πρακτορείο. Επίσης, τα μοντέλα από το πρακτορείο MODELS ONLY AGENCY έχουν δουλέψει με έλληνες καλλιτέχνες, παίρνοντας μέρος σε video clips τους. Επιγραμματικά αναφέρονται οι : DEMY, VEGAS, MELISSES, ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ. Τα μοντέλα από το MODELS ONLY AGENCY δίνουν το «παρών» σε κάθε επίδειξη μόδας, που οργανώνεται, όπως το ATHENS EXCLUSIVE DESIGNERS WEEK, ολοκληρώνοντας με τη συμμετοχή και το catwalk τους τις επιδείξεις των σχεδιαστών, που εμπιστεύονται το πρακτορείο. Τέλος, δυναμική είναι και η παρουσία που έχουν τα μοντέλα από το συγκεκριμένο πρακτορείο σε fashion editorials και καταλόγους.

Συνεχίστε να στέλνετε τα βιογραφικά σας με τις φωτογραφίες σας στο missrhodes2014@gmail.com. Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στο ίδιο e-mail και να βρίσκετε πληροφορίες στο facebook και το twitter: MISS RHODES 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι κοπέλες ηλικίας 16-24 ετών, που διαμένουν στα Δωδεκάνησα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *