ροή ειδήσεων

Ο Thomas Cook επιμηκύνει τη σαιζόν στην Κέρκυρα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

Κέρκυρα και Κως έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση φέτος για τους προορισμούς της Ελλάδας, μεταξύ των πελατών του τουριστικού κολοσσού Τhomas Cook...

Αυτό προκύπτει από την κατάταξη των χωρών και των περιοχών ανάλογα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2014, όπου η Ελλάδα κατακτά την τρίτη θέση μετά τη Μαγιόρκα και την Τουρκία.
Λόγω της μεγάλης, μάλιστα, ζήτησης, ο Τhomas Cook προχώρησε για πρώτη φορά σε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, προσφέροντας πακέτα σε ξενοδοχεία και καταλύματα αλλά και απευθείας πτήσεις από και προς αγγλικές πόλεις μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!
Εν τω μεταξύ, το αεροδρόμιο της Κέρκυρας βρίσκεται στην πέμπτη θέση των αφίξεων πανελλαδικά για φέτος το καλοκαίρι για τα αεροδρόμια πλην Σπάτων, με περισσότερους από 800.000 αναμενόμενους τουρίστες. Πάντως, απέχει σε επισκεψιμότητα μακράν από τις πρώτες περιοχές που είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως (τα πέντε αεροδρόμια αυτών των περιοχών θα έχουν συνολικά 10,3 εκατ. αφίξεις!!!
Σύμφωνα άλλωστε με το ΑΠΕ, και η TUI κάνει λόγο για μεγάλη αύξηση των Γερμανών τουριστών προς Ελλάδα, ωστόσο, την αύξηση αυτή «καρπώνεται» σε μεγάλο βαθμό η Πελοπόννησος: «Ο επικεφαλής του τουριστικού ομίλου TUI, Κρίστιαν Κλέμενς, οι τουριστικοί προορισμοί στην Πελοπόννησο σπάνε ρεκόρ ενώ μόνο η TUI, που είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος της Γερμανίας, αναμένεται να σπάσει φέτος, και για πρώτη φορά, το φράγμα των 400.000 τουριστών που θα μεταφέρει στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *