ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα των μνημονίων σε 100+ φωτογραφίες


Η Ελλάδα της κρίσης με τα μάτια των Μιχάλη Τεζάρη και Γιάννη Κέμου
Το φωτογραφικό άλμπουμ του Καλύμνιου δημοσιογράφου Μιχάλη Τεζάρη... με τίτλο «Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100+ φωτογραφίες, 2010-2013» παρουσιάζεται την ερχόμενη Τρίτη 26 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο...

«Καφέ Ραντεβού».

Ο Μιχάλης Τεζάρης (εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ) συνυπογράφει με τον συνάδελφό του Γιάννη Κέμο μια εξαιρετική φωτογραφική δουλειά καλύπτοντας τα διάφορα γεγονότα των τριών πρώτων χρόνων εφαρμογής του μνημονίου στη χώρα μας ξεκινώντας από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο ακριτικό Καστελλόριζο για να ακολουθήσουν η ραγδαία αύξηση της ανεργίας και των αστέγων, το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι περικοπές στην υγεία και την παιδεία και οι 3.500 αυτοκτονίες.



Το φωτογραφικό άλμπουμ κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (eBook, audiobook) και συνοδεύεται από 3 μουσικά soundtracks σε mp3 και cd άλμπουμ του δημιουργού της Warner Bros David J. Franco. Εκτός από τα ελληνικά έχει μεταφραστεί και στα αγγλικά, ενώ πρόθεση των εκδόσεων «Στεργίου» είναι να μεταφραστεί σε περισσότερες γλώσσες εντός της επόμενης διετίας.

Ηδη, η έκδοση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και διανέμεται από όλες τις μεγάλες διεθνείς αλυσίδες. Στην Ελλάδα, η έντυπη έκδοση, βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων Public.

Το ψηφιακό βιβλίο των Μιχάλη Τεζάρη και Γιάννη Κέμου παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στο κατάστημα Public της Πλατείας Συντάγματος, με ομιλητές τους συγγραφείς και τη δημοσιογράφο του Σκαϊ Σία Κοσιώνη.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *