ροή ειδήσεων

ΔΕΗ: 143 εποχικοί σε Κω, Ρόδο και Μεγαλόπολη



Στην πρόσληψη 143 εποχικά εργαζομένων προχωρούν επτά υπηρεσίες της ΔΕΗ...
και του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ, εκ των οποίων οι πέντε δέχονται ήδη αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους.

Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από ειδικότητες της δευτεροβάθμιας κυρίως εκπαίδευσης και θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι ανοιχτές προκηρύξεις είναι οι ακόλουθες:

• Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών


Τρεις εργάσιμες ημέρες απομένουν έως την Παρασκευή, 29 Αυγούστου, για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του Λιγνιτικού Κέντρου για 109 εποχικές θέσεις. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι οι: Τεχνικών Ορυχείων (56 θέσεις), Οδηγών (18 θέσεις), Χειριστών Κυρίως Μηχανημάτων Ορυχείων (15 θέσεις) και Χειριστών Μηχανημάτων (δέκα θέσεις). Θα προσληφθούν επίσης έξι Ηλεκτροτεχνίτες, δύο Μηχανοτεχνίτες, δύο Οικοδόμοι, ένας Φανοποιός και ένας Χειριστής Γερανοφόρου. Πληροφορίες: 27910 25045.

• ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για επτά θέσεις, εκ των οποίων τέσσερις για Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων και δύο για υπαλλήλους Γραφείου. Επίσης, θα προσληφθεί ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κατηγορίας ΤΕ. Πληροφορίες: 28310 28919.

• ΔΕΔΔΗΕ Κω

Τέλος χρόνου την ερχόμενη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου για τρεις θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων. Πληροφορίες: 22420 22215.

• ΔΕΔΔΗΕ Χανίων

Θα προσληφθούν έξι Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων ΔΕ. Αιτήσεις υποβάλλονται έως την 1η Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: 28210 91171.

• ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας

Προκηρύχθηκαν τέσσερις θέσεις εποχικών με καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις την 1η Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για δύο θέσεις υπαλλήλων Γραφείου και δύο θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων. Πληροφορίες: 2510 247611.

• ΔΕΔΔΗΕ Χίου

Εγκρίθηκαν τέσσερις θέσεις, από δύο σε καθεμία από τις ειδικότητες Υπαλλήλων Γραφείου και Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων. Το προσωπικό θα τοποθετηθεί στις περιοχές Χίου, Οινουσσών και Ψαρών. Πληροφορίες: 22710 44368.

• ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου

Από τις δέκα θέσεις που εγκρίθηκαν έξι αφορούν Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων και δύο Υπαλλήλους Γραφείου. Επίσης, θα προσληφθεί ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ. Οι επιτυχόντες θα ενισχύσουν τις περιοχές Ρόδου, Καρπάθου, Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης. Πληροφορίες: 22410 70342.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *