επικαιρότητα

Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στη Ρόδο από 2 Αυγούστου

Από τις 2 μέχρι τις 11 Αυγούστου περίπου, θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της νήσου Ρόδου... δολωματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς.

Όπως ειδικότερα επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα αγροκτήματά τους και να παρευρίσκονται σε αυτά, όσοι επιθυμούν, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Παράλληλα παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη και τα ζώα τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές προς αποφυγή τυχόν δηλητηριάσεων.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας – Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στη Ρόδο, στα τηλέφωνα: 22413/64912, 22413/64926 και 22413/64913.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά