ροή ειδήσεων

Για τους 200 βουλευτές που υποσχέθηκε ο Σαμαράς στις Καλυθιές



Αναγνώστης:
Αγαπητοι κυριοι , θελω να καταγγειλω ολους τους πολιτικους της χωρας μας...
ως ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ συμπεριλαμβανομενου και του προθυπουργου Σαμαρα , καθ.οτι ενω λενε οτι για να σωθει η χωρα [ που αυτοι ευθυνονται για την κατασταση που η χωρα μας βρισκεται τωρα ] πρεπει να απολυουν κοσμο καθε τοσο και λιγο , ενω για τους εαυτους τους δεν λενε ...κουβεντα !! Μα ειναι γεγονος οτι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χωρας μας ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ απο 200 εως 300 βουλευτες !! ...Προεκλογικα εδω στις ΚΑΛΥΘΙΕΣ της Ροδου ο Σαμαρας μας ΥΠΕΣΧΕΘΕΙ μας ΔΗΛΩΣΕ και ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ !! οτι εαν γινοταν προθυπουργος θα μειωνε τους βουλευτες απο 300 σε 200 !! ...Αλλα ως φαινεται θα επαθε ΑΜΝΗΣΙΑ !! Αυτοι αμοιβονται πολυ καλα και εχουν και το 75 τοις εκατο των αποδοχων τους ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ !! Ενω για τους πολιτες μας φορολογουν απο το πρωτο ευρω !!! Σαν δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω , ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !! κυριε Αντωνη , κανε πραξη αυτα που μας ΕΤΑΞΕΣ προεκλογικα εδω στις ΚΑΛΥΘΙΕΣ της Ροδου , διαφορετικα δεν μπορει παρα να θεωρηθεις και εσυ ενας ακομη ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ πολιτικος !!!, Αλλα ναταν μονο ο Αντωνης ?? Σιγα μην συμφωνησουν τα αλλα κοματα στα οποια εστειλα σχετικα Εμαιλ ...ουτε απαντηση δεν πηρα δηλ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ που λεει και ο λαος μας !!! Αλλα ας μην αδικησουμε και τα ΜΜΕ στην Αθηνα γιατι ουτε και απο εκει πηρα καποια απαντηση σχετικα με αυτο το θεμα !! Καλα αυτοι εκει [ οι δημοσιογραφοι ] λες και καποιος τους βαζει ΠΙΠΕΡΙ στο στομα για να μην ασχολουνται με τετοια θεματα !!

Αι συχτιρ ...τους συχαθηκα ολους ...................................



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/8/14 10:16

    Καλά ξυπνητούρια, μα καλά από τότε που ήταν υπουργός εξωτερικών (Α. Γεωργιάδης... "Ο ακαταλληλότερος Υπουργός εξωτερικών που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα") και αρχηγός της "Πολιτικής άνοιξης" και αυτός που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν τον κατάλαβες και τον κατάλαβες τώρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/14 10:51

    αυτο θελουν και αυτοι ,να τους σιχαθουμε και να μην ασχολουμαστε μαζι τους για να μπορουν ανενοχλητοι να κανουν τις βρωμιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/14 14:32

    εδω με 300 και τα τρώνε μια χαρά. με 200 δεν θα υπάρχουν μικρα κόμματα να κανουν αντιπολίτευση και θα τρώνε ακόμα περισσότερα. δεν λύνεται το πρόβλημα με την μείωση των βουλευτων. νευριάζω όταν ακούω καποιους να λενε ότι φταίει αυτό ή το αλλο. φταίνε πολλά πράγματα μαζί. απο τους πολιτες που ψηφιζουν, που φοροδιαφεύγουν κτλ μεχρι τους βουλςυτες που ψηφιζουν νομους και τροπολογιες για δικα τους συμφεροντα και συμφεροντα δικων τους (του κεφαλαίου που λέμε) είναι και πολλά άλλα
    Αλλοι λενε ότι φταίνε οι δημόσιοι υπαλληλοι. άλλοι λενε οι του ιδιωτικού τομέα που δεν δηλώνουν σχεδόν τίποτα στην εφορία
    Φταίμε όλοι ΟΧΙ όμως το ίδιο
    και μερικοί που ξερουν "ποιοι φταίνε" μου θυμιζουν την ατακα. να γινω μια μερα πρωθυπουργός
    ΞΥΠΝΑΤΕ
    τόση παιδεία έχουμε γ αυτο μας κοροϊδευουν
    εδω εχουμε καδους σκουπιδιων και πετάμε τα σκουπίδια χάμο και θελουμε και πολιτικούς σωστους?
    τα παιδιά που είναι τώρα δημοτικό είναι η ελπίδα να αλλάξει η χώρα. οι υπόλοιπες γενιές καληνύχτα. η γενιά του πολυτεχνείου αρχισε το πάρτυ και οι επόμενες. τωρα πληρώνουμε εμείς (είμαι 35 χρονών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/14 07:23

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.............ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ;ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/14 19:43

      Δεν έχεις και άδικο θα πρέπει όλοι οι Ελληνες να κυρηχθούν Persona non grata στην χώρα αυτή.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/14 19:41

    Για δες τα πρόβατα πως τρέχουν να του φιλήσουν το χέρι.... αυτού που κατέστρεψε την Ελλάδα μαζί με το ΠΑΣΟΚ! Και μετά απορείτε γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *