ροή ειδήσεων

Ρόδος: 21χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα σε μπαρ


Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη.... που αναζητείται, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή Σουηδέζα 

Μαζί τα έπιναν και διασκέδαζαν, μαζί πήγαν και στην… τουαλέτα ενός μπαρ στην πόλη της Ρόδου όπου βρίσκονταν επί ώρες, μια νεαρή Σουηδέζα τουρίστρια και ένας άγνωστος άντρας τον οποίο η κοπέλα κατήγγειλε ότι τη βίασε.

Η 21χρονη αλλοδαπή που κάνει διακοπές στο «σμαραγδένιο» νησί, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες ένας άγνωστος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της μέσα στην τουαλέτα ενός μπαρ στην οδό Ορφανίδου.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη που αναζητείται, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή Σουηδέζα για να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της ή πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες αλλοδαπές που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού για να εισπράξουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες ασφαλίζονται πριν αναχωρήσουν για διακοπές στο εξωτερικό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *