ροή ειδήσεων

Ρόδος: Του έκοψαν την σύνταξη γιατί παίρνει από τον Καναδά… 31 ευρώ

Συγκλονίζει η ιστορία 71χρονου από την Ρόδο που του κόπηκε η σύνταξη του ΟΓΑ επειδή παίρνει σύνταξη από τον Καναδά 31 ολόκληρα ευρώ...

Για αυτό και αποφάσισε να στείλει ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό όπου του σημειώνει «ουσιαστικά με καταδικάζετε σε θάνατο. Σήμερα, τόσους μήνες μετά, όπου κι αν πήγα ότι κι αν έκανα κανείς δεν μου έδωσε λύση. Μου είπαν έτσι λέει ο νόμος. Κι εγώ τους έλεγα ότι τους νόμους τους φτιάχνετε εσείς».

Διαβάστεολόκληρη την επιστολή όπως την δημοσιεύει η εφημερίδα Ροδιακή που έχει και τα πλήρη στοιχεία του

Στην επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητέ πρόεδρε, θέλω να μάθετε την αληθινή μου ατυχία. Αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που για αυτήν έχω δώσει προσωπικά μεγάλους αγώνες, με «πληρώνει» σήμερα, κόβοντάς μου τη σύνταξη των 342 ευρώ που έπαιρνα, από τις 23 Δεκεμβρίου 2013. Η δικαιολογία είναι ότι επειδή παίρνω σύνταξη 31 ευρώ από τον Καναδά στον οποίο εργάστηκα όταν είχα μεταναστεύσει από τα 19 μου χρόνια μέχρι τα 27 μου χρόνια που επέστρεψα στη Ρόδο.

Ουσιαστικά με καταδικάζετε σε θάνατο. Σήμερα, τόσους μήνες μετά, όπου κι αν πήγα ότι κι αν έκανα κανείς δεν μου έδωσε λύση. Μου είπαν έτσι λέει ο νόμος. Κι εγώ τους έλεγα ότι τους νόμους τους φτιάχνετε εσείς.

Πρέπει να σας αναφέρω, ότι είμαι καρδιοπαθής. Κι ότι επίσης είμαι άνθρωπος. Και πρέπει να φάω, να ντυθώ, να πληρώσω το νερό και το ρεύμα στο σπίτι μου. Με 31 ευρώ το μήνα, τίποτα από αυτά δεν γίνεται ούτε στο ελάχιστο.
Με το νόμο αυτό, που αδικεί κατάφωρα εμένα και πολλούς άλλους φαντάζομαι, μου στέρησαν το χαμόγελο. Μου διέλυσαν την καθημερινή μου ζωή.

Η κυβέρνηση με εγκατέλειψε. Λυπάμαι που είμαι Έλληνας και που επέστρεψα στη χώρα και στο νησί μου., Η κυβέρνηση κύριε Σαμαρά και η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς αν δεν λειτουργήσει με ευαισθησία για ανθρώπους σαν κι εμένα θα διαλυθεί.

Σας ικετεύω κύριε Σαμαρά να κοιτάξετε σήμερα κιόλας το ζήτημα αυτό και να αναθεωρήσετε με άλλο νόμο την αδικία αυτή. Σε άλλη περίπτωση κανείς δεν πρόκειται ν’ αντέξει..!»
Σας ευχαριστώ από τη Ρόδο
Με εκτίμηση Ζ.Α

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/14 13:58

    Πολυ καλά του έκαναν!
    Δεν εχει παρα να συνεχίσει να ψηφιζει Σαμαρα για να μην του κοψουν και τα 31 ευρω.
    Αληθεια φορο θα πληρωνει για τα 31 ευρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 21:00

      Ενώ εσύ είσαι από αυτούς που χρονια τα έλεγαν,αλλα δεν σ άκουγαν,η τόσα χρονια ψήφιζες τους πραγματικούς πατριώτες,ενώ οι άλλοι τους δωσιλόγους και τους προδότες,και άρα καλά να πάθει.
      Η πραγματικότητα λέει ότι χαίρεσαι με την δυστυχία των άλλων,και αρκεί μια τέτοια είδηση να σε κάνει να βγάλεις χολή.
      Λυπάμαι για τον άνθρωπο,αλλα δε μπορώ να πω και το ίδιο για σένα.Ο κλασικός χωριάτης,και αγράμματος πρώην Πασόκος,που πουλάει πνεύμα,μισος,και εξυπνάδες,που έχει το θράσος να αναρωτιέται σαν άλλος Aρτέμης Μάτσας αν πληρώνει και τους φόρους του ο άνθρωπος,γιατί αλλιώς θα του κάνει νταντά.
      Η ενημερώσεις άμεσα την εφορία και να μάθεις αν πληρώνει όντως για τα 31 ευρώ,μήπως και κοιμηθείς ήσυχος το βραδυ,έτσι ώστε οι κυβερνώντες σου να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους,με συμμαχους κάτι τύπους σαν...εσένα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/14 14:02

    360 ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ 20 ,30 ,40 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ....ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *