ροή ειδήσεων

500 τουρίστες πέσαν θύματα δηλητηρίασης σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ρόδο


Περισσότεροι από 500 πελάτες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Ρόδο... υπέφεραν από μία δηλητηρίαση αλλά η προέλευση του κακού παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Δυστυχώς η αρνητική διαφήμιση της Ρόδου κάνει τον γύρο στο διαδίκτυο μέσω των ξένων μέσων ενημέρωσης.Πάνω από 500 τουρίστες πελάτες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας.Μεταξύ αυτών εμετοί,διάρροιες,ημικρανίες και λιποθυμίες.Για πολλές ώρες διαδραματίστηκαν τρομακτικές σκηνές στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου.Επίσης πρέπει να αναφερθεί το γεγονός πως από τους 500 τουρίστες,πάνω από 150 πελάτες ήταν Γάλλοι.Γι’αυτόν τον λόγο,η συγκεκριμένη είδηση έχει γίνει ευρέως γνωστή στην Γαλλία,προκαλώντας αρνητική διαφήμιση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ένας Γάλλος τουρίστας αναφέρει στα Μέσα της χώρας του(και συγκεκριμένα στην Figaro) ότι είδε ανθρώπους να κάνουν εμετούς μέσα στις πισίνες,από τα μπαλκόνια τους,στους διαδρόμους..Επίσης αναφέρει πως δηλητηριάστηκαν μέχρι και υπάλληλοι του ξενοδοχείου.Βέβαια σ’αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι μείναν παραπάνω στο ξενοδοχείο λόγω της κατάστασης τους προκειμένου να αναρρώσουν προσωρινά.Μετά από αυτό το συμβάν πολύ δύσκολα πλέον θα αποκατασταθεί η κατάσταση στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Ρόδου ”Lindos Imperial”.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/8/14 20:46

    Αφου στα μπακαλικα στους φουρνους στις αποθηκες των υπερκαταστημάτων και στις κουζίνες των πάσης φυσεως ξενοδοχειων κλπ. δουλευει ενα μεγαλο ποσοστο των λαθρο που ερχονται στο νησι μεταφεροντας απο φυματιωση μεχρι ελονοσια και τυφο, δεν περιμενε κανενας οτι αυτο θα συμβει σε κάποια στιγμή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/14 21:38

      Πίσω στην σπηλιά σου Χρυσαυγιτοπιθηκε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/14 22:13

      καλά, άσε τις θεωρίες κ σκέψου τι φαί τους ταίζουν με τα all inclusive

      Διαγραφή
  2. Φραντζης γιωργος20/8/14 23:01

    Καλησπερα επειδη ετυχε να δουλεψω στο lindos imperial ως chef το 2011 "και οσοι με ξερουν μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι ποτε δεν κρυφτικα και ποτε δεν εγλυψα κανενα"θελω να πω οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ακολουθει ολο το συστημα haccp και με ελεγχους σε καθημερινη βαση στο νερο η σε μηνιαια βαση ελεγχος τροφιμων ειτε ωμα ειτε ψημενα πιστευω πως ηταν κακη στιγμη την συμπαθεια μου στον κ.κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 09:45

      Δουλεψες το 2011 αλά τώρα ειναι 2014 που πολλά ξενοδοχεία κυρίως τα all inclusive εχουν μάπα φαγητα , δεν πετάνε τιποτα απο τα ρεστα και τα ξανα χρισημοπιουν σε μπουφε την αλλη η άλλες μερες . τα πιοτα το ιδιο , μαπα μεχρι σκουπιδια . Προσωπικό ξενους χωρίς καρτα υγεία και μισθός πολυ λιγο μεχρι καθόλου . Και ακομα κατι κάνουν και οικονομία στο καθάρισμα , ξενοδοχεία αλλάζουν σεντονια μια φορα τον μηνα , δηλαδή τα ανάποδο γυρίζουν καθε φορα , πστσετες το ιδιο , λιπον τα all inclusive ειναι η μεγαλη δυσφήμιση και κατατροφη στην αγορα της Ρόδου και της Ελλάδας. Καλη μερα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/14 10:25

      Οτι δεν μας συμφέρει και θέλουμε να δικαιολογήσουμε την ανεπάρκειά μας το ρίχνουμε στην "κακιά στιγμή". Το ίδιο και με τον θάνατο του μικρού στην Μύκονο...... μα πόσο γελοίοι μπορείτε να γίνετε ακόμα?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/8/14 23:17

    η πλακα ειναι οτι οι ιδιοι αυτοι λαθρο μαγειρευουν !!! τι περιμενεις μωρε ολα στο βωμο του χρηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/14 23:48

      Πόσο γελοίος είσαι............ Φαντάσου αν θα έλεγαν το ίδιο οι κάτοικοι της Αυστραλίας, της Αμερικής, του Βελγίου για τους Έλληνες μετανάστες που έχουν εστιατόρια........ Μυαλό νεάτερνταλ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/14 01:00

    Το παρον αρθρο υης φιγκαρο δεν ειναι ακριβές.υπηρξε περιστατικό και η δημοσιογραφος κεφαλα εχει ενημερωθει. Αυριο θα σας στειλουμε τα πραγματιικα καταγεγραμενα απο γιατρους περιστατικα που για τους γαλλους ηταν 17. Θεωρω οτι πριν αναδημοσιευετε πρεπει να ελεγχετε. Εαν θελετε να ενημερωθείτε σωστα μπορειτε να καλεσετε αυριο το ξενοδοχείο ή να μας δωσετε στοιχεια να σας καλεσουμε εμεις. Υπαρχουν ολα τα στοιχεια που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Βοηθατε να αναδημοσιευετε μια λανθασμενη ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/8/14 01:01

    Afiste ta logia kai voithiste na apokatastathi oloi I istoria!!! Amesa gua to kalo tou tourismou kai tou topou mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *