ροή ειδήσεων

Ξενοδοχείο στο Φαληράκι απέκλεισε την παραλία


Αναγνώστης: Χθές προσπάθησα να πάω για μπάνιο στην παραλία μπροστά....απο το ξενοδοχείο ALILA. Με λύπη μου διαπίστωσα ότι οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου φτάνουν εκεί πού σκάει το κύμα και δεν υπήρχε χώρος ούτε για να βάλω την πετσέτα μου. Αναγκάστηκα λοιπόν να πάω δίπλα (μπροστά απο το ξενοδοχείο ELYSIUM) όπου ευτυχώς ο εκεί ξενοδόχος έχει σεβαστεί τον χώρο και για αυτό θα ξαναπάω. Θα ήθελα να μάθω άν επιτρέπεται αυτό που έκανε το ξενοδοχείο ALILA και άν όχι ποιά είναι η οδός για να καταγγείλω το γεγονός, Να τονίσω ότι είμαι υπέρ της τουριστικής ανάπτυξης αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια ενός έννομου κράτους και με σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/8/14 22:55

    ...file mou mazi sou kai ego...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/14 22:55

    alla gia pes mou....stin kalithea pou apoklisane tin paralia edo kai xronia? ekei giati den milas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/14 23:58

    mallon ekei den pige....Vre kala na tous kanei. Gia ton Mitsi milame...ante ta lamogia. k na koitaksei na plirosei kanenan ipallilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/14 01:32

    OTAN TO DIAXEIRIZETAI I MPAKOGIANNI KAI O BOULGARAKIS.... TI PERIMENEIS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/8/14 01:38

    Για την απόσταση των ομπρελών από την ακτή (4μ τουλάχιστον), καταγγελία στο λιμεναρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/14 09:02

    Ke esi me 5 xiliometra paralia to alila sou eftekse kopleskikie...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/14 00:13

      Εσένα ο δείκτης νοημοσύνης σου πρέπει να είναι πολύ υψηλός.

      Διαγραφή
  7. περνεις τηλεφωνο το λιμεναρχειο γιατι απαγορευεται λιγοτερο απο 10 μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να γινει καταγγελεια στο λιμεναρχειο γιατι απαγορευεται 10 μετρα απο το κυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/14 10:23

    Δινουν ένα ξεροκομματο στους υπευθυνους κ κανουν ότι γουσταρουν τα λαμογια,εχουν καταπατησει τα παντα,δεν πληρωνουν τους υπαλληλους τους οπως κ οποτε πρεπει κ είναι μεσα στην παρανομια αλλα κανενας εισαγγελεας δεν συγκινειται κ καμια αρχη για τετοια θεματα κ οπως γραφουν κ καποιοι δεν είναι η μοναδικη παρανομια αλλα δεν πειραζει Ροδο ειμαστε,στον τοπο της πουστιας κ της λαμογιας των ξενοδόχων κ όχι μονο!Μητση όλα πληρωνονται να ξερεις,καποια πραγματα δεν αγοράζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/14 10:51

    Παιδιά πήγα κ εγω για μπανιο εκεί αλλά εμένα με πειράξει πιο πολύ το ότι το ξενοδοχείο έχει έναν σωλήνα που περνάει κάτω από την άμμο κ καταλυγει στην θάλασσα. Πετάει τα λύματα στη θάλασσα. Ξέρω ότι πρέπει να έχουν βιολογικό καθαρισμό αλλά ποιος μου εγγυάται ότι το λειτουργεί? ? Κ ο βυθός γύρο από τον σωλήνα είναι πράσινος. Συχαθεικα τον εαυτό μου κ έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/14 12:12

      Καταγγελία στο Λιμεναρχείο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/14 22:47

      Εμένα τα παιδιά μου πέρυσι, έπαθαν μόλυνση που πηγαίναμε εκεί. Γύρισα γη και ουρανό να μάθω αν ελέγχουν τη θάλασσα για λύματα και στο Γενικό Χημείο μου είπαν όχι. Με τα πολλά έμαθα ότι ο κάθε ξενοδόχος απευθείνεται σε ιδιωτική εταιρεία για τους ελέγχους πλην του κ. Μήτση που δεν έχει ανάγκη να κάνει μετρήσεις γιατί είναι κράτος εν κράτη. Το λιμεναρχείο το καλέσαμε πήραν δείγματα αλλά κανείς δεν έμαθε ποτέ τι έγινε. Αν κάποιος πήγανε για μπάνιο προ ΑΛΙΛΑ, θα θυμάται πως ήταν η περιοχή, τα βραχάκια καθαρά ενώ τώρα είναι πράσινα, και η φυσική λιμνούλα γεμάτη λάδι. Το θέμα αγαπητέ μου είναι ότι αν οι υπηρεσίες δούλευαν κανονικά δεν θα χρειαζόταν οι καταγγελίες. Όμως πάνε για ελέγχους, παίρνουν κανένα δωράκι και στραβά μάτια. Ο Έλληνας όμως θέλει την παρανομία του. Αυτό τον εξιτάρει. Τους την έφερα, δεν με έπιασαν και είμαι και άρχοντας. Πότε δεν θα πάμε μπροστά γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε. Πάντα μας φταίνε οι άλλοι και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε κανένα μερίδιο ευθύνης

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/14 11:56

    Διαβάζω σχόλια συμπολιτών που για τα 4 ή 10 μέτρα από το κύμα για τις ομπρέλες...... ένα κράτος χειρότερο και από μπουρδέλο είμαστε! Αυτά τα αυτονόητα πράγματα θα έπρεπε να τα επιβλέπει το λιμεναρχείο ειδικά τώρα που δεν ασχολούνται με την έκδοση αδειών αλιείας.... έχουν περισσότερο χρόνο όπως είπε και ο υπουργός τους... αλλά στο Ελλαδιστάν είμαστε τι περιμένεις λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/14 12:12

      Και τους Λαθρο.. ποιός θα τους μαζεύει????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/14 11:57

    Καλά για ελάτε και από φαληράκι μεριά για να δούμε αυτά τα 4 ή 10 μέτρα που είναι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/8/14 15:22

    λιμεναρχείίίίίίίίίοοοοοοοο!!!!!!!! Εισαγγελέας!!!!!!!!! κου κου !!!!!!!!!!!!! που να πρωτοπανε????? Παντου υπαρχει παρανομία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/8/14 15:33

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ .ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ 10 ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/14 22:38

      Προφανώς αγαπητέ μου δεν είσαι τίποτα. Όταν υπάρχει νόμος που ορίζει 10μ από το κύμα να μπαίνουν οι ξαπλώστρες και δεν τηρείται, όποιος ασχολείται με αυτό είναι κομπλεξικός. Εσένα σε καίνε που τα μαγαζιά είναι ανοικτά τις Κυριακές αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί ως Ευρωπαία, το ίδιο γίνεται παντού στην Ευρώπη. Αγαπητέ μου όποιος θέλει ανοίγει τις Κυριακές και οι περισσότεροι εκτός των μεγάλων αλυσίδων δεν ανοίγουν. Όπως στην Ευρώπη δεν κλείνουν τα ξενοδοχεία τις παραλίες. Αλλά ο Ελληνάρας ασχολείται μόνο με αυτό που τον πονάει. Είδατε τι λαός είμαστε? Ούτε στα απλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Εγώ πάντως θα συμφωνήσω ότι η Ρόδος έχει γύρω γύρω θάλασσα, γιατί έτσι δεν γίνεται στα νησιά? Αλλιώς θα ήταν ηπειρωτική. Εγώ πάντως λέω να κλείσουν όλα τα ξενοδοχεία την πρόσβαση στη θάλασσα και όποιος θέλει μπανάκι, ας τραβήξει για Αφάντου, Γεννάδι και να μην είναι τόσο κομπλεξικός. Ας ενημερώσει κάποιος και τα ξενοδοχεία στην περιοχή Ενυδρείο να κλείσουν την παραλία γιατί δόξα το Θεό, νησί είμαστε έχει θάλασσες. ΑΝΟΗΤΕ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/8/14 02:33

    Pote tha ksesikothei o kosmos na mpoun stin thesi tous....ta lamogia oi ksenodoxoi......pote tha fovithoun gia auta pou kanoun...pliroste k.kampouraki ton kosmo kai meta pate na petaksete ta louloudakia ston valanti.....aiiiinteeeeee pote tha sas patisei o kosmos katw den anarwtieste???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/8/14 09:03

    δεν μας φταίνε μόνο οι ξενοδόχοι , φταίμε και μεις ως λαός που δε σεβαστήκαμε τίποτα και κάναμε τα στραβά τα μάτια, οι παραλίες μας είναι σαν γυφτομαχαλάδες και απο καθαριότητα ας μη μιλήσουμε, και οι ξενοδόχοι θα έπρεπε να ελέγχονται όπως και όλοι οι επαγγελματίες της παραλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/8/14 08:51

    ......... "σεβασμός προς το κοινωνικό σύνολο" ??????? Τι είναι αυτό τρώγεται? Γράφετε κάτι λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό του Ελληναρά! Το πιό διεφθαρμένο κράτος στην ΕΕ. τρίτο στον κόσμο, πρωταθλητές στην φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή, μια απέραντη Μανωλάδα όλη η Ελλάδα και εσύ μας λες τώρα για κοινωνικό σύνολο? Εδώ ισχύει το "ότι κλέψεις, ότι φας και ότι αρπάξει ο κ@@@λος σου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *