ροή ειδήσεων

Ανήκουστο! Πορνό γυρίστηκε σε εκκλησία

Δεν έχουν ιερό και όσιο ορισμένοι, που σκέφτηκαν να γυρίσουν σκηνή πορνό μέσα σε ναό...

Δίνοντας εικόνες από την ασεβή πρωταγωνίστρια στη δημοσιότητα, η αστυνομία εντόπισε τη δράστρια.

Θέλησε να κρύψει την ταυτότητά της η πορνοστάρ που βεβήλωσε την εκκλησία στο Χέρσινγκ της Αυστρίας, κάποιος... πελάτης όμως την αναγνώρισε. Η γυναίκα που χρησιμοποίησε ένα ροζάριο και μια Βίβλο για να εμπλουτίσει την αποτρόπαια πράξη της μέσα στο ναό, ανέβασε τη σκηνή στο Ίντερνετ. Εκεί την είδε ένας χρήστης που αναγνώρισε την εκκλησία του. Ενημέρωσε σχετικά τον ιερέα και εκείνος την αστυνομία, που άρχισε να αναζητεί την πρωταγωνίστρια, οποία όπως μαθεύτηκε στην πορεία γυρίζει πορνογραφικές ταινίες με το ψευδώνυμο «Μπάμπσι».

Το υλικό που βρήκε στο διαδίκτυο έδωσε η τοπική αστυνομία στα ΜΜΕ καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν στην ταυτοποίησή της. Σχεδόν ένα μήνα μετά (το περιστατικό έγινε στις αρχές Ιουλίου), κάποιος χρήστης αναγνώρισε τη γυναίκα από το... στήθος της. Την γνώριζε και έδωσε τις πληροφορίες στην αστυνομία, η οποία την εντόπισε και έλαβε την ομολογία της για το αδίκημα της προσβολής ιερού χώρου. Το όνομά της δεν γνωστοποιήθηκε, όμως τοπικά αυστριακά ΜΜΕ ανέφεραν ότι πρόκειται για 24χρονη που γεννήθηκε στην Πολωνία αλλά μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αυστρία όταν ήταν μικρή.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πτυχή της υπόθεσης είναι ότι το εκκλησίασμα στο Χέρσινγκ κλήθηκε να αποφασίσει αν ο ναός θα συνεχίσει να λειτουργεί μετά τη βεβήλωσή του και αποφάνθηκε υπέρ.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *