ροή ειδήσεων

Θαύμα στην Παναγία την Κρεμαστή; Κουνιόταν για αρκετή ώρα το καντήλι που βρίσκεται μπροστά στην παλιά εικόνα!


Ένα φαινόμενο το οποίο οι πιστοί το αποδίδουν σε θαύμα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ...
στην εκκλησία της Κρεμαστής. Μάλιστα οι καμπάνες της εκκλησίας άρχισαν να χτυπούν γύρω στις 11,15΄, κάνοντας πολύ κόσμο να σπεύσει στην εκκλησία προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα πάντως με όσα μάθαμε, μπροστά στην εικόνα της Παναγίας, τοποθετήθηκε χθες βράδυ η παλιά καντήλα (η οποία τοποθετείται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες).

Σήμερα, λοιπόν, βράδυ, η καντήλα αυτή άρχισε να κουνιέται, κάτι που το παρατήρησε η καντηλανάφτισσα της εκκλησίας η οποία ενημέρωσε αμέσως τον παπά. Πράγματι όταν διαπίστωσε κι αυτός τι ακριβώς συνέβαινε έβαλε το πετραχήλι προκειμένου να κάνει παράκληση.

Όμως, μετά από λίγη ώρα συνέβη και κάτι άλλο, το οποίο αποτέλεσε αιτία για να χτυπήσουν οι καμπάνες! Εμφανίστηκε μια μεγάλη σκιά η οποία κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της Παναγίας, και επίσης τον άγγελο που είναι δεξιά της, το οποίο αποτέλεσε αιτία για να χτυπήσουν οι καμπάνες!

Όπως ήταν φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά η εκκλησία γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που πήγε να δει από κοντά τι ακριβώς συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφίες με φλας δεν τα κατάφεραν καθώς "χανόταν" η σκιά!

Βέβαια, για όλα αυτά αναμένεται να ενημερωθεί και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης (ήδη μπορεί να έχει συμβεί αυτό), προκειμένου να πάει και ο ίδιος για να δει από κοντά όλα αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.

Εκείνο, πάντως, που παρατηρήθηκε είναι ότι ο κόσμος μιλούσε πλέον για θαύμα και φυσικά έσπευδε για πολύ ώρα ν΄ ασπαστεί την εικόνα της Παναγίας. (Κι αυτή την ώρα 11,35΄η εκκλησία είναι γεμάτη από κόσμο)

Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/14 00:31

    Μακαρι να ειναι για καλο αυτο το θαυμα! να σημαινει κατι καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/14 16:46

      τελικα ειχε αφησει η καντηλαναυτησα το βορινο παραθυρο ανοικτο και το παγκαρι ορθανυχτο χαχα ξυπνυστε τζιχαντ !!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/14 01:54

    Κάποιοι κοροϊδευαν για τα δάκρυα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό και μετά είδαμε που βγήκε.
    Πλημμύρες και 4 πνιγμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/14 16:51

      ολα τα συνδυαζει το μαρκετινγκ το εκκλησιαστικο !
      οπως οταν πετυχει η εγχειρηση στον ασθενη λεμε ο θεος η παναγια κλπ μπραβο..
      οταν αποτυχει εκει δεν εχει ευθηνη η αγια τριαδα αλλα ο γιατρος
      τι υποκρισια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/14 16:53

      γιατι μια ζωη κλαινε η εικονες και δακρυζουν;; το γελιο δεν φαινετε η δεν μπορει να γινει τρικ ;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/14 08:06

    χαχαχαχα μιλάμε για πολυ γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/14 10:11

    Πούλα παραμύθι στους βλάκες................ για να πλουτίσει το παπαδαριό και το κυφηναριό, για φαντάσου να δουν αυτόν τον μάγο (μου διαφεύγει το όνομά του τον έδειξε και η τηλεόραση) να περπατάει στο νερό...Θ Α Υ Μ Α ήρθε ο Χριστός πάλι στην γή και περπατάει στο νερό !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 20:46

      ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΕΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/14 22:29

      Φίλε το έψαξα με το μάγο και είναι ένα απλό κόλπο! Ειδικός διάδρομος από plexiglass μέσα στο νερό...ψάξτο (υπάρχει και VIDEO) και αν δεν μπορείς να το βρεις να σου στείλω το site! (AΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΟ SITE)
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ KAI ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
      (ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!! ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ AΓΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ)
      ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΘΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/14 16:54

      και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/14 11:28

    Το κοπάδι στο μαντρί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/14 12:26

    Δεν θα πήγαν καλά οι δουλειές στο πανηγύρι και σκαρφίστικαν αυτή την πατάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/14 13:24

    Ζωα υπάρχουν πολλα... μπεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/14 14:13

    Eίστε τουλάχιστον απαράδεκτοι και γελοίοι όλοι όσοι περιγελάτε το θαύμα που έγινε χθες στην Παναγία Καθολική της Κρεμαστής!!Ήμουν εκεί και είδε τη σκιά της Παναγίας πάνω στην εικόνα με τα ίδια μου τα μάτια!!Ντροπή σας που έχετε το θράσος να γελοιοποιείτε ένα τόσο σημαντικό γεγονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/14 16:55

      αναλογως τι ειχες παρει... καλα τα ειδες

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/14 14:22

    Αναγνώστη 10:11 π.μ. δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύεις τα πιστεύω των άλλων.
    Κοίταξε τα δικά σου τα πιστεύω και κάτι άλλο.
    Την οικογένειά σου που την διέλυσες και το μόνο που κάνεις είναι να ασχολείσαι με τα πιστεύω των άλλων. Απλά είσαι ένα ασήμαντο και τρισάθλιο ανθρωπάκι του σατανά που ψάχνεις την κάθε ευκαιρία να κοροϊδεύεις τον Χριστό. Θα σου δώσω μια συμβουλή: Καλύτερα και σε καθημερινή βάση να κοροϊδεύεις τα δικά σου μούτρα και της μάνας που σου έδωσε τέτοια σατανική ανατροφή.
    Μη ξαναασχοληθείς με τα Χριστιανικά Πιστεύω σατανικό κουραφέξαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 17:27

      Αν κάποιος σε βρίζει, παρότρυνέ τον να τα βγάλει όλα και να μην παραλείψει τίποτα αν είναι να αδειάσει η ψυχή του από τα κακά που φαίνεται να είναι γεμάτη. Πλούταρχος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/14 17:52

      Επίκουρος
      "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Τόση βλακεία δεν μπορούμε να την παλέψουμε . Φύγετε σε μακρινό μέρος , κάντε έναν κηπάκο με τα κουκιά σας , αποφύγετε κάθε τί που φέρνει άγχος».

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/14 20:59

      Και ένα αφιέρωμα στους Εβραιοχριστιανούς

      «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» – Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8

      «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες… Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης.» – Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 – 370.11
      «Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).» – Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65

      Ευσέβιος, Επίσκοπος Καισαρείας Παλαιστίνης (265-340 ΜΑΧΧ) Ευσέβιος ευαγγ. προπαρ. / εις τους ψαλμούς / αλληλούϊα. ριβ΄ 23.1352.34
      - Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης.
      - Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.
      - Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
      - Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες) και στην μαγεία προτρέπουν.
      - Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.
      - Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν.
      - Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες.
      - Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε. Ευσέβιος, Επίσκοπος Καισαρείας & Παλαιστίνης
      - Μέσα σε κάθε χριστιανό υπάρχει και ένας Εβραίος. Πάπας Φραγκίσκος 2014.
      συνεχίζεται..........

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/8/14 21:01

      Συνέχεια Β μέρος
      «Δεν πρέπει να εξωραΐζουμε και να καλλωπίζουμε τον Χριστιανισμό. Εξαπέλυσε πόλεμο μέχρι θανάτου του ανώτερου τύπου ανθρώπου, καταδίκασε όλα τα θεμελιώδη ένστικτα του τύπου αυτού και διαλύοντας τα ένστικτα αυτά, έβγαλε το κακό, το χειρότερο κακό. Τον δυνατό άνθρωπο ως τυπικό παράδειγμα προς απόρριψη, τον διεφθαρμένο άνθρωπο. Ο Χριστιανισμός πήρε το μέρος όλων των αδύναμων, των παρακατιανών, των αποτυχημένων. Εκανε ιδανικό τον λόγο των πνευματικά ισχυρότερων διδάσκοντας ότι οι ανώτερες αξίες του πνεύματος είναι κάτι αμαρτωλό, κάτι παραπλανητικό, πειρασμοί. Το πιο θλιβερό παράδειγμα, η διαφθορά του Πασκάλ, που πίστευε ότι ο λόγος του είχε διαφθαρεί από το προπατορικό αμάρτημα, ενώ είχε διαφθαρεί μόνο από τον χριστιανισμό του». Δεν υπάρχει λαός που να έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα όσο ο Ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί από τόσους πολλούς λαούς η οποίοι δεν του προσέφεραν τίποτα. Νίτσε

      Του καθηγητή βιολογίας του πανεπιστημίου Οξφόρδης Richard Dawkins (Βραβείο Faraday Βασιλικής εταιρίας του Λονδίνου) που αναφέρει στο Free inquiry magazine
      «Η απειλή της αιώνιας κόλασης προκαλεί ένα ακραίο παράδειγμα πνευματικής κακομεταχείρισης» και καυτηριάζει την κατήχηση με ψυχολογική τρομοκρατία και απειλές. «Οι επιδόσεις της θρησκείας σε παρελθούσες εποχές είναι γεμάτες από αιματηρές εκστρατείες, φρικτές ιεροεξετάσεις, μαζική σφαγή των κατακτημένων, ιεραποστολές με καταστροφή της κουλτούρας των λαών, νομικές αντιστάσεις σε κάθε επιστημονική αλήθεια.

      Αλλά με την πλύση εγκεφάλου που σου έχει γίνει ακόμα δεν γνωρίζεις ότι το θαυμα του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος,το θαύμα αυτό που ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στέκονται ευλαβικά μπροστά του,πολεμήθηκε και καταστράφηκε μετά μανίας από τους Εβραιοχριστιανούς!
      Διάβασε (αλλά τι λέω τι να διαβάσεις εσύ ο πορωμένος) για την αρχαία Σκυθόπολη το πρώτο Αουσβιτς των εθνικών στην παγκόσμια Ιστορία και την γενοκτονία που συντελέστηκε εκεί από τους "θεοσεβούμενους χριστιανούς" "Αγαπάτε αλλήλους"...... πούλα παραμύθι στους βλάκες.....

      - Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. Ματθ. 10.34

      - Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. Λουκ. 11-23 (σου θυμίζει τίποτα με τους Αμερικανούς του Μπους?)
      - Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. Λουκ. 14-26

      Και μετά ΕΣΥ θέλεις να ονομάζεσαι Ελληνας και να είσαι υπερήφανος για την αρχαία σου Ιστορία που αγνοείς παντελώς (μέχρι που σε βολεύει) ...... ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΕ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/8/14 17:01

      οι υποκριτες χριστιανοι μισουν και βριζουν την αλλη αποψη καμια σχεση με τον αληθινο χριστιανισμο ,οσο ποιο μεγαλους σταυρους και οσο ποιο πιστοι στον εκκλησιαστικο κωδικα τοσο ποιο υποκριτες ειναι,αλλωστε αν τυχη και βοηθησουν κανενα το κανουν επειδη τους το λεει ο παππας και οχι απο τον χαρακτηρα τους ,γιατι στην πρωτη περιπτωση περιμενουν το ανταλαγμα του παραδεισου ..κα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/8/14 14:49

    συμφωνω απολυτα 2.22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/8/14 21:05

    ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗ!!!ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ !!!29% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/14 11:31

      Λάθος... 92% και λίγο είναι πάλι
      Οταν κάποιος πλανάται τον αποκαλούν "αιρετικό"
      Οταν πολλοί πλανόνται, το αποκαλούν "θρησκεία"

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/8/14 23:36

    παιδιά συγγνώμη που θα μας στεναχωρησω αλλά το θαύμα είναι αληθινό 100%. Σας το λέω απο πρωτο χερι. Όσο και να μας αρέσει η να μην μαρεσει είναι αλήθεια.και γω δεν ξέρω τι να πω. Ο καθένας παλι πιστεύει οπου θέλει. Και καλό είναι να μην χαρακτηριζετε ανθρώπους χωρίς να τους ξέρετε. Στα λογια είμαστε όλοι καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/8/14 12:29

    Θαύμα είναι να βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο, να σταματήσει η πείνα, οι πολέμοι.Ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει αλλά αν είναι θαύμα μια σκιά και το ότι κουνήθηκε το καντηλι, τότε ντήλι ντήλι ντήλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/8/14 20:05

    Γράφουν ορισμένοι ότι έγινε κάτι σε μιά εικόνα και μετά έγινε πλημμύρα και πνίγηκαν 3 άνθρωποι στην Κρεμαστή! Αν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά που ακούτε, τότε θα έπρεπε σύμφωνα με το μέγεθος της καταστροφής να ξεθεμελιώνονται ολόκληρες εκκλησίες όταν ο Χίτλερ σκότωσε 40 εκατομ ανθρώπους στον Β. Π. πόλεμο, το ίδιο με τον Στάλιν που σκότωσε 60 εκατομ. Ρώσους, το ίδιο με τους Ιάπωνες που σε μια μόνο μέρα σκότωσαν 200 χιλιάδες άμαχους σε μια μόνο πόλη της Κίνας και πάει λέγοντας με τους Αμερικανούς και τις ατομικές βόμβες ............. ρε σκεφτήκατε έστω και μια φόρά ότι υπάρχει ίσως και η πιθανότητα να σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΠΡΟΒΑΤΟΣΥΝΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ... ΜΠΕΕΕΕΕεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/8/14 13:55

    https://www.youtube.com/watch?v=nNsSEzZneFY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/8/14 12:35

    den ksero gia tion skia ala gia to kantili molis anevis tis skales deksia litourgi to erkontision sto foul.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *