ροή ειδήσεων

Ποιος σκότωσε τον Τζιμ Μόρισον;

Η αποκάλυψη για τα αίτια θανάτου του θρύλου της ροκ Τζιμ Μόρισον πραγματικά σοκάρουν.,,, Η συνάδελφος του Μόρισον, Μάριαν Φέιθφουλ 43 χρόνια μετά το θάνατό του ρίχνει φως σε σκοτεινές πτυχές του πρόωρου χαμού του Μόρισον.

Σε συνέντευξή της στην Independent η βρετανίδα τραγουδίστρια κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της Ζαν ντε Μπρετέγ ότι ευθύνεται για τη δολοφονία του Μόρισον.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός frontman των Doors βρέθηκε νεκρός στις 3 Ιουλίου του 1971 σε ηλικία 27 ετών, σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι όπου είχε μετακομίσει με την φίλη του Πάμελα Κούρσον.

Εκείνο το διάστημα η Φέιθφουλ διέμενε σε ξενοδοχείο του Παρισιού μαζί με τον φίλο της ο οποίος ήταν έμπορος ναρκωτικών σε διάσημους κύκλους. Τη μοιραία ημέρα, ο Μπρετέγ επισκέφτηκε τον Μόρισον.

«Πήγε να δει τον Μόρισον και τον σκότωσε» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Eννοώ, είμαι σίγουρη δηλαδή, ότι ήταν ατύχημα. Η δόση που πήρε ήταν τόσο ισχυρή! Και πέθανε! Και δεν γνώριζα τίποτα για αυτό. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέονται με το θάνατο του καημένου παιδιού, αυτή τη στιγμή δεν ζουν. Εκτός από εμένα!».

Όσο για το ποια ήταν η επίσημη εκδοχή για το θάνατο του Μόρισον; Η τότε σύντροφός του, Πάμελα Κούρσον τον βρήκε νεκρό στη μπανιέρα. Δεν έγινε αυτοψία, γιατί ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ αυτοψία έδωσε λαβή για πολλά σχόλια και εικασίες για τα αίτια του θανάτου του.

Χ.Κ.

Πηγή φωτογραφίας: thetimes.co.uk
arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *