ροή ειδήσεων

Γιώργος Γιαννιάς: "Με τους γονείς μου, παλέψαμε, πονέσαμε, πεινάσαμε"














Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε...
μέχρι να γίνει γνωστός

Για τον έρωτα, την οικογένειά του και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο δρόμο προς τη δόξα, μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής λίγο καιρό μετά το talent show "Just the 2 Of Us" συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Με ειλικρινή διάθεση, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως, μετά από μία ερωτική απογοήτευση, άλλαξε άρδην τη στάση του και έγινε εκείνος ο επιθετικός στις σχέσεις του. "Είχα καεί στο χυλό και φύσαγα και το γιαούρτι. Αλλάζει επί της ουσίας ο άνθρωπος. Μια γυναίκα μπορεί να σε πάει στα ουράνια ή να σε αποτελειώσει. Έχω δει γυναίκα να μπορεί με τον τρόπο της να με κάνει ό,τι θέλει. Άσχετα αν παρίστανα τον "σκληρό". Φώναζα για να φοβηθεί ο κλέφτης" παραδέχτηκε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly.

Η σχέση του με τους γονείς του είναι τόσο στενή, ώστε να εμπιστεύεται τη γνώμη τους σε θέματα που αφορούν τόσο τα προσωπικά, όσο και τη δουλειά του. "Έπειτα από έναν χωρισμό μου, θυμάμαι, κάλεσα τη μητέρα μου να έρθει από τη Ρόδο για να με παρηγορήσει" εκμυστηρεύτηκε και συμπλήρωσε: "Πάντα με τη μητέρα μου μιλούσα για τα πιο προσωπικά θέματα. Όχι με τον πατέρα μου. Εκείνος ήταν ο μάνατζέρ μου".

Η επαγγελματική πορεία, ωστόσο, του Ροδίτη τραγουδιστή δεν ήταν ομαλή, καθώς πέρασε δύσκολες στιγμές και πολλές αντιξοότητες, έως ότου μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. "Στην Αθήνα χτυπούσαμε πόρτες με ένα σιντάκι μου στο χέρι για να βρούμε δουλειά. Παλέψαμε, πονέσαμε, πεινάσαμε. Δυσκολεύτηκαν πολύ να με συντηρούν μόνο μου στην Αθήνα. Θέλει "κότσια" να φύγει κάποιος από το σπίτι του πριν κλείσει τα 17 του, αλλά είχα πάντα την οικογένειά μου μπροστά μου. Οι γονείς μου ήταν οι πρώτοι που ήθελαν να γίνω αυτό που είμαι. Μου έδωσαν την ώθηση και την προστασία που χρειαζόμουν" δήλωσε ο Γιώργος Γιαννάς για την υποστήριξη που είχε από τους δικούς του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *