ροή ειδήσεων

Το ξεβράκωμα του συστήματος ξεκίνησε !!! Άρχισε η απελευθέρωση των Χρυσαυγιτων !!!


Όταν η «Θέμις» φοράει γυαλιά.
Ένα έτος θα συμπληρωθεί , σε λίγες μέρες , από την έναρξη των παράνομων διώξεων... κατά της Χρυσής Αυγής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για μια «δίκαιη» δική.
Με αποκορύφωμα το τελευταίο δημοσίευμα ότι δήθεν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει καλέσει ως μάρτυρες υπερασπίσεως μια σειρά από πολέμιους του κινήματος μας . Όλοι τους , τυχαία , είναι εκδότες και δημοσιογράφοι , ένας εξ’ αυτών προσφάτως έγινε κομματάρχης υπό της οδηγίες του γνωστού MEGAλοεργολάβου , θα αναλάμβαναν την «υπεράσπιση» μας στην «δική» πράγμα που εκτός από ψευδές είναι και αστείο.

Αίφνης τις δυο τελευταίες μέρες το καθεστώς προχώρησε σε μια σειρά κινήσεων που δείχνουν πολλά. Άφησε ελεύθερη την γνωστή ξανθιά του αγίου Παντελεήμονα , Θέμιδα Σκορδέλη , αλλά και τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Άλλωστε τα κατηγορητήρια και των δυο δεν ήταν απλά σαθρά αλλά καταπατούσαν και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα τον φερόμενων ως κατηγορουμένων. Είναι φανερό ότι οι δοσίλογοι κυβερνώντες βλέποντας την κατάρρευση να έρχεται προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή των Ελλήνων απέναντι τους. Νομίζουν ότι απελευθερώνοντας κάποιους από τους παράνομα προφυλακισμένους συναγωνιστές μας θα μειώσουν το μένος όλων εναντίων τους , την στιγμή που ακόμα και άτομα που βρίσκονται σε απέναντι ιδεολογικούς χώρους από εμάς έχουν εκφράσει την απέχθεια τους και την μήνη τους απέναντι στις αποφάσεις του καθεστώτος.

Είναι πλέον απαίτηση κάθε Έλληνα , ανεξαρτήτου ιδεολογίας , η άμεση απελευθέρωση όλων των συναγωνιστών μας που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι από την χούντα του Σαμαρά – Βενιζέλου. Η άμεση επιστροφή της κρατικής χρηματοδότησης που κόπηκε σε μια προσπάθεια στραγγαλισμού του κινήματος μας και η άμεση προφυλάκιση κάθε επίορκου που εμπλέκεται σε αυτή την παράνομη δίωξη.

Είναι καιρός η «Θέμιδα» να είναι και πάλι τυφλή και δίκαιη και όχι να παίζει πολιτικά ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ για τον εκάστοτε κυβερνήτη. Θα πρέπει άμεσα προκηρύχνουν εθνικές εκλογές ώστε η άβουλη μάζα , όπως είχε πει ο αρχηγός μας , να μετατραπεί πλέον σε κυρίαρχο λαό και να δώσει την απάντηση που αρμόζει σε όλους όσους πολεμούν την ιδέα του εθνικισμού εντός και εκτός Ελλάδος ψηφίζοντας το μόνο κόμμα που ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες .

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE

http://elnewsgr.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/14 12:15

    "Ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Εάν αφήσουμε τους βλάκες μόνους , κάποιος αδίστακτος βλάκας θα πάρει την αρχηγία και θα αρχίσει να κόβει τα δάση , να μολύνει τις θάλασσες , να εξοντώνει τα ζώα . Και στο τέλος θα έρθουν να μας πάρουν και τον μικρό κηπάκο μας ! Γι' αυτό πρέπει ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ. Πούλα παραμύθι στους βλάκες..... Πλάτωνος Πολιτεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *