ροή ειδήσεων

Απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που απολύθηκαν


Διαβάστε τις απίστευτες περιπέτειες εργαζομένων ανά τον κόσμο που έχασαν τη δουλειά τους για λόγους που δεν μπορείτε να φανταστείτε....


Αεροσυνοδός απολύεται επειδή φάνηκε το σουτιέν της

Η Ellen Simonetti διατηρούσε blog στο οποίο εξιστορούσε τις περιπέτειές της ως αεροσυνοδός. Το "Diary of a Flight Attendant" πήγαινε πολύ καλά σε επισκεψιμότητα, ώσπου οι υπεύθυνοι της εταιρείας Delta το ανακάλυψαν και την απέλυσαν. Αιτία; Το ότι δεν ήθελαν η εικόνα της Simonetti να ταυτιστεί με την αεροπορική. Η Simonetti ποτέ δεν έγραψε κάτι αρνητικό για τη δουλειά της, ούτε για τους ανωτέρους της. Απλά, είχε αναρτήσει φωτογραφία στην οποία φορούσε τη στολή της, η οποία άφηνε εκτεθειμένο ένα κομμάτι του σουτιέν της. Η φωτογραφία θεωρήθηκε ανάρμοστη και έτσι η Simonetti απολύθηκε...

Προπονητής απολύεται επειδή η ομάδα του κέρδισε

Να το πάρουμε όμως από την αρχή: ο προπονητής του σχολείου Govenant οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του σχολείου σε νίκη έναντι των αντιπάλων με 100-0. Αυτό κανονικά θα ήταν κάτι καλό. Η αντίπαλη ομάδα ωστόσο ήταν από μια ακαδημία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και το συμβούλιο αποφάσισε πως η νίκη δεν ήταν σωστή. Έτσι απολύθηκε.

Γυναίκα απολύεται επειδή ήταν σέξι

Η Melissa Nelson εργαζόταν για 10 χρόνια ως βοηθός οδοντιάτρου και ήταν καλή υπάλληλος. Όμως ήταν και πολύ όμορφη, με αποτέλεσμα η σύζυγος του γιατρού να τη μισεί! Έτσι ο οδοντίατρος αναγκάστηκε να την απολύσει για να σώσει το σπίτι του. Η Nelson δεν κάθισε όμως με σταυρωμένα τα χέρια και μήνυσε το γιατρό. Το δικαστήριο όμως τον δικαίωσε, γιατί όπως είπε ο δικαστής, ο γιατρός θέλησε να διατηρήσει το γάμο του. Το αφεντικό της στο δικαστήριο είπε πως με τη Nelson στη δουλειά «είναι σαν να έχεις μια Λαμποργκίνι στο γκαράζ και να μην μπορείς να την οδηγήσεις».

Σερβιτόρος απολύεται επειδή σταμάτησε κλοπή αυτοκινήτου

Ο Juan Canales εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο. Κάποια στιγμή είδε έξω από το εστιατόριο έναν άντρα ο οποίος με την απειλή ενός όπλου ζητούσε από μια γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό της. Ο Juan όρμησε έξω και ακινητοποίησε το δράστη! Ήταν ήρωας! Αλλά αμέσως μετά άνεργος. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον απέλυσε επειδή αμέλησε τη δουλειά του.

Άνθρωποι απολύθηκαν επειδή φόρεσαν πορτοκαλί στη δουλειά

Συνέβη στη Florida: σε δικηγορική φίρμα υπήρχε η παράδοση να φορούν όλοι οι εργαζόμενοι ρούχα χρώματος πορτοκαλί τη μέρα της πληρωμής ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Η νέα διοίκηση του δικηγορικού γραφείου όμως δεν είδε με καθόλου καλό μάτι αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων και απέλυσε 14 υπαλλήλους όταν τήρησαν την παράδοση. Θεώρησε δηλαδή πως η πορτοκαλί εμφάνιση των εργαζομένων αποτελούσε κάποιου είδους διαμαρτυρία...

Άντρας απολύεται επειδή επανέλαβε αστείο της σειράς Seinfeld

Ο John Preston απολύθηκε επειδή έλεγε συνεχώς τη φράση που έλεγαν οι ήρωες του Seinfeld «είσαι τόσο ωραία». Ο Preston έλεγε αυτή τη φράση σε μία συνάδελφό του, η οποία θεώρησε την ατάκα ως σεξουαλική παρενόχληση. Και απολύθηκε.

Γυναίκα απολύεται επειδή ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Η Vicki Walker είχε μια μανία: να γράφει e-mail με κεφαλαία κόκκινα γράμματα. Και απολύθηκε. Η Vicki μήνυσε το αφεντικό της, όμως δεν δικαιώθηκε. Ο εργοδότης χρειάστηκε να παρουσιάσει στο δικαστή ένα μόνο e-mail για να δικαιωθεί επιτόπου.

Ναυαγοσώστες απολύονται για παρωδία του τραγουδιού «Gangnam Style»

14 ναυαγοσώστες της Καλιφόρνια ανάρτησαν video στο οποίο χόρευαν το γνωστό σε όλους «Gangnam Style», φορώντας τις επίσημες πολιτειακές ναυαγοσωστικές στολές. Απολύθηκαν, παρόλο που το video γυρίστηκε στον ελεύθερό τους χρόνο και όχι εν ώρα εργασίας...

Τύπος απολύεται για μικροπαράπτωμα που συνέβη πριν από 50 χρόνια

Στα 68 του χρόνια ο τραπεζικός Richard Eggers απολύθηκε επειδή το 1963 είχε ξεγελάσει ένα δημόσιο πλυντήριο και αντί να ρίξει το κέρμα που όφειλε, είχε φτιάξει αντίστοιχου μεγέθους χάρτινο ομοίωμα. Η τράπεζα δεν του το συγχώρεσε ποτέ.

Πηγή: e-radio.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *