ροή ειδήσεων

Γλειφιτζούρια με σκορπιούς κι άλλα έντομα στη Θεσσαλονίκη


Πώς θα σας φαινόταν αν, τρώγοντας το γλειφιτζούρι σας, αντί να βρίσκατε... μέσα μια τσίχλα ή κάτι γλυκό, βρίσκατε έναν σκορπιό ή ένα σκουλήκι;


Αυτό σκέφτηκαν ο Γιώργος Ματανάκης και ο Γιάννης Χατζής και έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη το γλειφιτζούρι με σκορπιό, σκουλήκι και άλλα έντομα!

Όπως γράφει το τοπικό thestival, μπορεί σε κάποιους να ακούγεται αηδιαστικό ή αποκρουστικό, ωστόσο, τα πρωτότυπα αυτά γλειφιτζούρια έχουν ήδη αποκτήσει το κοινό τους!

«Λόγω της οικονομικής κρίσης, διαπιστώσαμε πως δεν αξίζει να δουλεύουμε για λίγα χρήματα αλλού και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας» λέει μιλώντας στο thestival, o Γιώργος.

Τα δυο ξαδέρφια από την Θεσσαλονίκη διατηρούν εδώ και τρεις μήνες μια κάβα ποτών στην οδό Μακεδονίας, στην περιοχή της Μαρτίου και θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Τα γλειφιτζούρια με έντομα κάνουν θραύση στο εξωτερικό και τώρα πλέον ήρθαν και στην Ελλάδα. Είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ενώ είναι και ελεγμένα από τον ΕΦΕΤ.

«Έλατε να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο κάτι διαφορετικό. Κάντε ένα πείραμα στον εαυτό σας, για να δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι να δοκιμάσει» αναφέρει στο thestival ο Γιώργος.

Τα γλειφιτζούρια με ζωντανό σκορπιό είναι με γεύση φράουλα και μπανάνα ενώ το αυτό με το σκουλήκι με γεύση τεκίλα.
«Τα energy drink για απαιτητικούς gamers»

Οι εκπλήξεις στην κάβα των δύο νεαρών δεν σταματούν εδώ.

Εκτός από τα γλειφιτζούρια με έντομα, προσφέρουν και ενεργειακά ποτά αρκετά διαφορετικά από τα άλλα.

Δύο από αυτά είναι το manapotionκαι το healthpotion, εμπνευσμένα από το δημοφιλές παιχνίδι WorldOfWarcraft. Παράγονται σε μικρές ποσότητες, παρόλα αυτά έχουν την διπλάσια αποδοτικότητα από τα συνηθισμένα energydrinks.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *