ροή ειδήσεων

"Σύλλογος Συνεταίρων - Μεριδιούχων της υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου Συν.Πε", με έδρα τη Ρόδο


Σκοπός Συλλόγου
1. Η συσπείρωση των συνεταίρων που κατέχουν συνεταιριστικές μερίδες της...
υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου Συν.Πε. (απόφαση Τράπεζας της Ελλάδος με αρ. 97/2013), για την πληρέστερη και ευχερέστερη ενημέρωσή τους σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης και την προάσπιση των συνεταιρικών τους συμφερόντων.
2. Η παροχή οποιασδήποτε συνδρομής και πληροφορίας, η οποία θα διευκολύνει στο έργο της εκκαθάρισης και θα γίνει εντός των πλαισίων που ορίζει ο νόμος.
3. Η αναζήτηση, κατανομή και απόδοση ευθυνών, σε περίπτωση τέλεσης αδικημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα την κακοδιαχείριση, με βλάβη ή μείωση της συνεταιρικής περιουσίας και την θέση της Συνεταιριστικής Τράπεζας σε κατάσταση ειδικής εκκαθάρισης.
4. Η λήψη των αναγκαίων εξώδικων και δικαστικών μέτρων, τόσο για τον κολασμό αδικημάτων που τελέστηκαν δια πράξεων ή παραλείψεων κατά την διαχείριση της συνεταιρικής περιουσίας εν γένει, όσο και για την αποζημίωση των μεριδιούχων που ζημιώθηκαν εξ' αυτών.
Για την πραγματοποίηση των σκοπών του ο Σύλλογος θα χρησιμοποιεί τα ακόλουθα μέσα:
1. Συγκεντρώνει και επεξεργάζεται τις απόψεις των μελών του μέσα από τα όργανά του και τις ομάδες εργασίας.
2. Συντονίζει τις ενέργειές του για την προβολή και προώθηση των θεμάτων που τον αφορούν, με ανάλογες ενέργειες και πρωτοβουλίες άλλων συναφών φορέων.
3. Διοργανώνει συγκεντρώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, ημερίδες κλπ. για την ενημέρωση των μελών του και του ευρύτερου κοινού και προβάλλει την δραστηριότητά του με ανακοινώσεις και εκδόσεις, έντυπες και ηλεκτρονικές.
4. Προβαίνει σε διαβήματα και ενέργειες προς τον φορέα της εκκαθάρισης, τις δικαστικές αρχές και γενικά σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια που κατατείνει στην πραγμάτωση του σκοπού του.
5. Οργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις.
6. Χρησιμοποιεί κάθε άλλο νόμιμο προσφερόμενο μέσο για την υλοποίηση των σκοπών του.
Μέλη του Συλλόγου μπορεί να γίνουν όλοι οι συνεταίροι που διαθέτουν συνεταιριστική ή συνεταιριστικές μερίδες του Συνεταιρισμού με την επωνυμία: <<ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Συν.Πε>>, η οποία έχει ήδη τεθεί υπό ειδική εκκαθάριση, ανεξάρτητα του τόπου κατοικίας τους, αρκεί να έχουν τα νόμιμα προσόντα συμμετοχής σε σωματεία και να αποδέχονται το καταστατικό του.
Εξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής, πρόσωπα που χρημάτισαν μέλη του Δ.Σ. της τράπεζας, την τελευταία δεκαετία.
Τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις τακτικές και έκτακτες Γ.Σ., να παίρνουν τον λόγο σ' αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και να εκθέτουν την άποψή τους σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Επίσης δικαιούνται να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν και να ψηφίζονται κάθε φορά που γίνεται ψηφοφορία για τη λήψη αποφάσεων.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6946697989 vodafon - 6906928149 wind ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/14 00:19

    Καποτε τους αποκαλεσα μ@φιες και δεν επεσα εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/14 23:01

    τον Ιουλιο θα έπρεπε να έχει γίνει η τελευταια γενική συνέλευση μιας και το 2013 η τράπεζα υπήρχε και λειτουργουσε κανονικα! Γιατι δεν εγινε? η μηπως την εκαναν αβαβα τα μελη του ΔΣ και οι διευθυντάδες γιατι ήξεραν οτι δεν θα έβγαιναν απο την αιθουσα όπως μπηκαν????? ε ρωταω τωρα εγω.... και αν δεν εγινε...... γιατι δεν εγινε????? δεν ηταν υποχρεωτικο???????? ε???ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *