ροή ειδήσεων

Παρίστανε τον τουρίστα και φωτογράφιζε παιδιά


Παρίστανε τον τουρίστα για να φωτογραφίζει ανενόχλητος... κοριτσάκια στις παραλίες! Αναστάτωση επικράτησε σε ακτή της Χερσονήσου Ηρακλείου... Κρήτης όταν νεαρός πατέρας αντιλήφθηκε ότι άγνωστος άνδρας είχε εστιάσει τον φωτογραφικό φακό του στην κορούλα του, η οποία έπαιζε αμέριμνη στην αμμουδιά!

Πρόκειται για έναν 52χρονο Βρετανό, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οπως κατήγγειλε ο πατέρας, παρατήρησε τον αλλοδαπό να περπατάει κατά μήκος της παραλίας έχοντας στα χέρια του φωτογραφική μηχανή με την οποία τραβούσε φωτογραφίες. Ο τρόπος με τον οποίο κοιτούσε τα παιδιά τού κίνησε την περιέργεια, ενώ όταν τον είδε να φωτογραφίζει τη μικρή του κόρη, που έπαιζε αμέριμνη με τα κουβαδάκια της, κόντεψε να πάθει έμφραγμα. Αμέσως κινήθηκε προς το μέρος του Βρετανού, αλλά εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Ανήσυχος ο πατέρας της μικρής κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο. Οι δεκάδες φωτογραφίες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στην κάρτα μνήμης της μηχανής προκαλούν σοκ, αφού «πρωταγωνιστές» είναι ανυποψίαστα παιδιά -κυρίως κοριτσάκια- με ή χωρίς μαγιό, και έχουν τραβηχτεί σε διάφορες παραλίες.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 52χρονο ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Βρετανού, Γιώργο Κοπιδάκη, ο πελάτης του (που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη για μία εβδομάδα και επρόκειτο να αναχωρήσει σήμερα) δεν φωτογράφιζε συγκεκριμένα παιδάκια, αλλά γενικά τον κόσμο στην παραλία, κάτι που κάνει ως χόμπι.
Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *