ροή ειδήσεων

«Να φτιάξουμε ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων»


Δήλωση του Τάκη Πότσου Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ...


Φέτος το ταξίδι του φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, που έχει καταξιωθεί ως το σημαντικότερο πολιτικό  πολιτιστικό, νεολαιίστικο γεγονός, συμπληρώνει τα 40 του χρόνια.

Ήδη αυτή την περίοδο σε κάθε γωνιά της χώρας τα μέλη της ΚΝΕ μαζί με άλλους νεολαίους, εργάτες, μαθητές και φοιτητές, δουλεύουν ακούραστα οργανώνοντας με μεράκι εκδηλώσεις στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Με σύνθημά του φέτος: «Να φτιάξουμε ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων», απόσπασμα από την απολογία του ήρωα Κομμουνιστή Νίκου Μπελογιάννη που τουφεκίστηκε από το εκτελεστικό απόσπασμα για την αφοσίωσή του στον αγώνα του λαού, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ ανοίγει τα φτερά του όπως κάθε χρόνο και στη Ρόδο, την 1η Σεπτέμβρη στην Αρχάγγελο και στις 13 του μήνα το Κεντρικό Φεστιβάλ στο πάρκο του Άη Γιάννη.

Φιλοδοξούμε να τιμήσουμε την 40η επέτειο ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα, οργανώνοντας φέτος μαζί με την ΚΝΕ ένα φεστιβάλ σταθμό, στην πορεία για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Θεωρούμε ότι το Φεστιβάλ αποτελεί υπόθεση και όσων όλα αυτά τα χρόνια πάλεψαν για την επιτυχία του. Γι αυτό το λόγο απευθύνουμε κάλεσμα, σε όλους τους συντρόφους, φίλους, όσους πέρασαν από τις γραμμές της ΚΝΕ όσους έβαλαν πλάτη για να στηθεί το Φεστιβάλ τώρα ή παλιότερα, να έρθουν να κουβεντιάσουμε, να συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας στην επιτυχία του 40ου Φεστιβάλ.

Μια τέτοια κουβέντα, σε φιλικό συντροφικό κλίμα, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στο La Terrazza στην περιοχή του ΚΟΒΑ στις 9μμ. Καλούμε συντρόφους, φίλους και συνοδοιπόρους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/8/14 11:44

    Μπορεί να μας πει ο κ. Ποτσου , εάν έχει ζήσει τον κομουνισμό ? Παρα πολλά κομουνιστικά κράτη έχουν καταρρεύσει , και η γεννητερη χώρα η Ρωσία , Και για να γίνει κομουνιστική χώρα έχουνε σφάξει εκατομμύρια ανθρώπους . Ας πάει να ζήσει στην Βόρια Κορέα κανένα χρόνο και να δούμε θα αντέξει ? Ας ρωτήσει και κανενα ανατολικό Γερμανό η και Ρωσο που έρχονται στην Ροδο να καταλάβει τη μαρτύριο τραβούσαν τοσο χρόνια.Αλλα αυτοι μια χαρα τρωνε απο το κομμα, απλώς παρασύρουν τον απλό κοσμάκη και βγαινουν στους δρόμους με αποτέλεσμα πολλοί να χάνουν τις δούλευες τους αυτοι οι κομμουνιστές και οι συνδικαλιστες είναι οτι χειρότερο υπάρχει. Αντίχριστοι και οι πιο τεμπέληδες . Ο κομμουνισμός είναι μια άλλη μορφή δικτατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/14 11:59

    Φίλε Τάκη Πότσο τι μιλάς για όνειρα. Αφου το ΚΚΕ ανοίκει σε ολοκληροτικά καθεστώτα.
    Άστε πια τις μπουρδολογίες. Έχετε κι εσείς μεγάλο μέρος ευθύνης για την κατάντια της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/14 17:59

    Ενώ όλος ο κόσμος προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά τον Β.Π.Π. οι κουμουνιστές Ελληνες σκότωναν Ελληνες και παιδομάζευαν χιλιάδες παιδιά (20.000) που τα πήραν στο ανατολικό μπλοκ. Χιλιάδες ήταν οι προδότες Ελληνοκομουνιστές που όταν διέφυγαν στο ανατολικό μπλοκ μετά την ήττα τους στην Ελλάδα, επάνδρωσαν τα κομουνιστικά εργοστάσια του εξωτερικού. Οσο δε για τον Στάλιν και τις χάρες του, σκότωσε 60 εκατομμύρια Ρώσους πολίτες στα Γκούλαγκ της Σιβηρίας περισσότερους από όσους ο Χίτλερ! Ερημώσατε χωριά ξεκληρήσατε οικογένειες εσείς οι κομουνιστοσυμμορήτες σε μια περίοδο που η χώρα απαιτούσε ενώτητα και ομοψηχία να βγει από την καταστροφή του πολέμου. Ανάθεμα σε αυτόν που σας έβαλε στην Βουλή και σας έκανε νόμιμο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 20:32

      Ετσι ειναι, και μετα τα βαζουν με την Δεξιά, αυτοί είναι το ίδιο και ακόμα χειρότερα , τουλαχιστον η Χουντα εκανε Εργα στην Ελλαδα, χάρισε τα χρέη στους Ελληνες, και παρέδωσε ταμείο με πλεόνασμα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/14 19:04

    Ο κομμουνισμος έχει καταρρεύσει,και μαζί του αυτοκρατοριες ολόκληρες. Στην Ελλάδα κάποιοι δεν λένε να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα, αλλά με τα όνειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/14 20:14

    Εδώ ολόκληρη Κίνα και έγιναν καπιταλιστές του κερατά. Κρατούν τα προσχήματα ως προς το πολίτευμα για να μην χάσουν την διαδοχή στην ιεραρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/14 20:15

    Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Πούλα παραμύθι στους βλάκες.... Πλάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *