ροή ειδήσεων

Daily Mail: θύματα της γαστρεντερίτιδας και 50 βρετανικές οικογένειες στη Ρόδο


Εκτός από τους Γάλλους και τους Ρώσους, τουλάχιστον 50 Βρετανικές οικογένειες... έπεσαν θύματα της γαστρεντερίτιδας στο ξενοδοχείο της Ρόδου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, που ανεβάζει συνολικά τους παθόντες στο ξενοδοχείο στους 800.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται συγκεκριμένα περιστατικά Βρετανών, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση τριμελούς οικογένειας από το Βόρειο Γιορκσάιρ, που λέει ότι πλήρωσε 3.000 λίρες για τις διακοπές της στο ξενοδοχείο, μέσω του jet2, και αρρώστησαν και οι τρεις σχεδόν αμέσως μόλις έφτασαν με αποτέλεσμα να περάσουν σχεδόν όλη την εβδομάδα στο δωμάτιό τους πριν επιστρέψουν πίσω.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αναφέρει το δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι δεν είναι περισσότερα από 100 άτομα αυτά που επηρεάστηκαν και ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κακές συνθήκες υγιεινης στο ξενοδοχείο και ότι οι παθόντες έμειναν στα δωμάτιά τους και μέσα σε 24-48 ώρες αισθάνθηκαν καλύτερα με τη βοήθεια απλών φαρμάκων.

Μια άλλη οικογένεια Βρετανών περιγράφει στο TripAdvisor ότι ο ένας μετά τον άλλον πάθαινε γαστρεντερίτιδα με εμετό και ακατάσχετη διάρροια από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Στις περιγραφές αναφέρονται παράπονα για τον ¨φρικτό τρόπο" που χειρίστηκε το ζήτημα το ξενοδοχείο, ενώ τονίζεται ότι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου επικρατούσε "χάος" από παθόντες τουρίστες.

Το γραφείο Jet2, πάντως, διευκόλυνε όσους Βρετανούς πελάτες του ξενοδοχείου ήθελαν να φύγουν, δίνοντάς τους εναλλακτικές επιλογές.

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι νωρίτερα αυτό το μήνα τουλάχιστον 70 Βρετανοί τουρίστες υπέστησαν ανάλογη δηλητηρίαση στο Club Mac Alcudia, στη Μαγιόρκα και στο Stil Victoria Playa, στο γειτονικό νησί της Μενόρκα. Επίσης, άλλοι 100 ταλαιπωρήθηκαν για την ιδια αιτία στο αιγυπτιακό θέρετρο διακοπών Coral Sea Waterworld. Και εκεί οι αρμόδιοι απέδωσαν το πρόβλημα σε ιό, αλλά οι πελάτες κατήγγειλαν κακές συνθήκες υγιεινής και βρώμικα σκεύη στο μπουφέ. Ο ιός εδώ πιθανολογείται ότι είναι ο Shigella, που προκαλεί διάρροια, κράμπες στο στομάχι και πυρετό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *