επικαιρότητα

Έρχεται και στην Ελλάδα η “Τράπεζα του Internet”


Η υπηρεσία Holvi ξεκίνησε από την Φινλανδία και επεκτείνει την παρουσία της στις χώρες της Ευρώπης...
με τους επόμενους σταθμούς να είναι 19 χώρες, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα.
Η υπηρεσία Holvi, η οποία είναι προσβάσιμη στο www.holvi.com, αποτελεί μία ιδέα από την Φινλανδία και η οποία πλασάρεται ως η Τράπεζα του Internet, αφού επιτρέπει στον χρήστη της τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού χωρίς πάγια χρέωση, επιτρέποντας την online πληρωμή και διαχείριση χρημάτων online, χωρίς την ανάγκη της φυσικής παρουσίας.
Επιδιώκει να φέρει έναν αέρα ανανέωσης όχι μόνο στην παραδοσιακή τραπεζική, αλλά και στο online banking, καθιστώντας εύκολο το να μπορεί κανείς να πουλά και να αγοράζει στις διεθνείς αγορές και να διαχειρίζεται τα οικονομικά του online. Η υπηρεσία ξεκίνησε ως startup στην Φινλανδία, τώρα είναι ήδη διαθέσιμη με πρόσκληση σε χρήστες σε Ιρλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ισπανία, Λιθουανία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη, σύμφωνα με το TheNextWeb, σε Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία, μέχρι το τέλος του έτους.
Το Startup αυτό έχει ήδη λάβει πανευρωπαϊκή άδεια λειτουργίας και η χρέωση του πελάτη της είναι €0,90 για εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές, μαζί με 3% χρέωση των συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης