ροή ειδήσεων

Τέλος στις θεωρίες περί αρχαίου αγάλματος εξωγήινων και του Κολοσσού της Ρόδου, έβαλε η NASA για την μυστηριώδη φιγούρα στη σελήνη (vid)


Τέλος στα σενάρια για εξωγήινους από NASA: "Γρατζουνιά ή σκόνη", η μυστηριώδης φιγούρα στη σελήνη...

Την τάξη ήρθε να αποκαταστήσει η NASA σχετικά με το βίντεο που έγινε viral την προηγούμενη εβδομάδα και το οποίο έδειχνε μια μυστηριώδη φιγούρα να κάνει βόλτες στο φεγγάρι.


Οι θεωρίες που ακούστηκαν άρχιζαν από το ότι πρόκειται για σκιά από κοντινό βράχο και έφταναν ότι πρόκειται για ένα αρχαίο άγαλμα εξωγήινου, που τοποθετήθηκε στην επιφάνεια της σελήνης. Με τη φαντασία, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, να οργιάζει, γράφτηκε ότι μοιάζει και στον Κολοσσό της Ρόδου.

Τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια έδωσε η NASA, "προσγειώνοντας" άπαντες στην πεζή πραγματικότητα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, η περιβόητη φιγούρα δεν είναι τίποτα άλλα παρά μια γρατζουνιά ή σκόνη στο αρνητικό του φιλμ.

Η επίμαχη φωτογραφία, σύμφωνα με τους ειδικούς, τραβήχτηκε κατά τις αποστολές Apollo 15 ή Apollo 17, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το 1971 και το 1972. Πρόσφατες εικόνες, μάλιστα, από το ίδιο ακριβώς σημείο της σελήνης, δεν δείχνουν να υπάρχει κάτι περίεργο στο έδαφος.


Odd figure on the Moon από newsview


Πηγή: Daily Mail

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *