ροή ειδήσεων

NASA: ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Το γνωστό μοντέλο πρόγνωσης καιρού NASA, προειδοποιεί μέσω ...

χαρτών του, για επέλαση καταστροφικής κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον χάρτη πρόβλεψης που δίνει στην δημοσιότητα, ακραία καιρικά φαινόμενα θα χτυπήσει μεγάλο μέρος της Ελλάδας, τα οποία σε ορισμένες περιοχές ίσως προκαλέσουν και καταστροφές αν δεν υπάρξει η απαραίτητη προσοχή.

Εμείς σας Greek-Weather.Org, σας προειδοποιούμε συνεχώς έτσι ώστε να είστε σε εγρήγορση, μιας και το κύμα αυτό της κακοκαιρίας, δεν θα είναι ένα απλό σύστημα καταιγίδων ή κοινός μπόρες, αλλά θα είναι ένα σύστημα καλά οργανωμένο, που θα είναι ικανό να δώσει πολλούς κεραυνούς, ισχυρό χαλάζι και κυρίως πολλά χιλιοστά βροχής.

Μάλιστα, φαίνεται σε πολλές περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας, να βρέξει όσο δεν έβρεξε τον τελευταίο μισό χρόνο. Είναι ένα καιρικό σύστημα το οποίο ήδη επηρεάζει την βόρεια και κεντρική Ευρώπη με ισχυρές καταιγίδες και το οποίο σύστημα θα κινηθεί προς την χώρα μας και έτσι θα τροφοδοτηθεί με αρκετή υγρασία, τόσο από την Αδριατική θάλασσα όσο και από το Ιόνιο και Αιγαίο πέλαγος.

Το μοντέλο NASA, δίνει τα πιο έντονα φαινόμενα, στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Δείτε και στην παρακάτω εικόνα, πόσο υψηλά ύψη βροχής δείχνουν τα διαγράμματα των μοντέλων πρόγνωσης καιρού. Όπως παρατηρείτε, η κίνηση των γραμμών τα δείχνει όλα για το αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τρίτη σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, με τα φαινόμενα να είναι ακραία.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *