ροή ειδήσεων

Robin Williams: Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία


Φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο οι δαίμονες της κατάθλιψης με την οποία πάλευε χρόνια...
αυτοί που σκότωσαν τον διάσημο... ηθοποιό, Robin Williams. Ο σταρ του Hollywood, σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό και αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Είχε γυρίσει πρόσφατα έξι νέες ταινίες για τις οποίες είχε κοπιάσει πάρα πολύ αλλά παρόλα αυτά ούτε οι μισές δεν είχαν βρει ανταπόκριση από εταιρείες διανομής. Η τηλεοπτική εκπομπή που ήλπιζε ότι θα αποδειχθεί μια σταθερή δουλειά και μια αξιόπιστη πηγή εσόδων είχε ακυρωθεί το Μάιο και τον Ιούλιο λυγισμένος από το χρόνιο πρόβλημα της υγείας του αλλά και τα οικονομικά προβλήματα μπήκε σε μια κλινική αποκατάστασης στη Μινεσότα για να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος.

Την ίδια ώρα η 25χρονη κόρη του Zelda δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και με τέτοιο τρόπο.

Σε μια δήλωση σχετικά με Tumblr μετά από την αυτοκτονία του πατέρα της, έγραψε: «Τώρα που έχει φύγει,αισθάνομαι γυμνή. Η τελευταία μου μέρα μαζί του ήταν τα γενέθλιά του, και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για το ότι τα αδέρφια μου κι εγώ περάσαμε μαζί του αυτή την ημέρα γελώντας και μοιράζοντας δώρα ο ένας στον άλλο. Ήταν πάντα ζεστός, ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές του. Αν και εγώ δεν πρόκειται ποτέ να κατανοήσω πώς μπόρεσε να αγαπηθεί τόσο βαθιά από όλο τον κόσμο και να μην νιώσει αυτή τη ζεστασιά στην καρδιά του. Δεν βοηθά τον πόνο μου αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται αυτό το βάρος με την οικογένεια μου και προσπαθούν να μας ελαφρύνουν το φορτίο.Σας ευχαριστούμε γι “αυτό» έγραψε η Zelda και πρόσθεσε: «Στον πατέρα μου άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν και ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς, πιο γενναιόδωρους και τις πιο ευγενικές ψυχές που έχω γνωρίσει ποτέ. Ξέρω ότι τώρα δεν είναι μόνο ο δικός μου κόσμος, αλλά ολόκληρος ο κόσμος λίγο πιο σκούρος, λιγότερο πολύχρωμος και με λιγότερο γέλιο».

Πηγή: jenny.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *