ροή ειδήσεων

Τάραξε τα νερά με Χάγκινς, ακολουθεί ο Μπούλιαν (video)


Ο Κολοσσός πρόσθεσε ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ του για τη νέα σεζόν, καθώς... ενέταξε στο δυναμικό του τον Τζαμέλε Χάγκινς πραγματοποιώντας ένα δυνατό μεταγραφικό «χτύπημα».

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «θαλασσί» και θα ενισχύσει τις προσπάθειές τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την σεζόν 2013-14 έπαιξε στην Γαλλία για λογαριασμό της Ροάν και στο NBDL με την φανέλα των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ.

Η ομάδα της Ρόδου, όμως, δεν σταματάει στην απόκτηση του Χάγκινς, καθώς άμεσα θα επισημοποιήσει και την συμφωνία της με τον Ζβόνκο Μπούλιαν, με τον οποίο έχει δώσει τα χέρια.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Jamelle Hagins. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Hagins αποφοίτησε από το Delaware με τη φανέλα του οποίου είχε 9.4 πόντους και 8.6 ριμπάουντ ανά ματς στα τέσσερα χρόνια που φοίτησε στο κολέγιο ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν του εκεί είχε μέσους όρους double-double.

Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ροάν σε εννιά παιχνίδια ενώ έκλεισε τη χρονιά στην D-League με τη φανέλα των Rio Grande Valley έχοντας 5.5 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε 22 ματς που αγωνίστηκε.

Who is who

Όνομα: Τζαμέλε
Επίθετο: Χάγκινς
Ύψος: 2.06
High School: William Fleming
College: Delaware
Ημερομηνία Γέννησης: 19/10/1990


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *