επικαιρότητα

12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην προσπάθεια της...
να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 την Ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Φέτος η φλόγα της ζωής άναψε την Παρασκευή 22 Αυγούστου στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, την παρέλαβαν μοτοσυκλετιστές της λέσχης Harley davidson,οι οποίοι την μετέφεραν στο Ξυλόκαστρο, πρώτο σταθμό στο ταξίδι της ανά την Ελλάδα-τιμής ένεκεν στον σύλλογο αιμοδοτών Ξυλόκαστρου που οραματίστηκε και πραγματοποίησε την πρώτη αιμοδοτική λαμπαδηδρομία το 2002 στην Κορίνθια. Η φλόγα της εθελοντικής μη αμειβομένης αιμοδοσίας,της ανώνυμης προσφοράς ζωής,θα ταξιδέψει και εκτός Ελλάδος στις γειτονικές χώρες Αλβανία,Βουλγαρία και Τουρκιά. Στόχος να γίνει παγκόσμια.

Στην Ρόδο θα υποδεχτούμε την φλόγα της ζωής το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα (Παλιά Πόλη) και ώρα 19.30 με τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το συγκρότημα ''Μενεξέδες'' του Στάθη Μανούσου και χορευτικά από το Σύλλογο γυναικών Κοσκινού, Καπή Ρόδου, Σύλλογο Ηπειρωτών Ρόδου και από αλλά χορευτικά σχήματα συλλόγων του νησιού μας.

Πληροφορίες - Συμμετοχές συλλόγων : 2241069444 - 6943902229Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά