επικαιρότητα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014: 535 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ - 6.300 ΗΡΘΑΝ!Ανακοίνωση για την επιστροφή 535 λαθρομεταναστών στις χώρες τους μέσα στον Αύγουστο... εξέδωσε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το διαρκώς ογκούμενο κύμα λαθρομεταναστών που… προτιμά καθημερινά τη χώρα μας.


Εκ των 535, οι 190 απελάθηκαν (οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν Αλβανοί), ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν οικειοθελώς στις πατρίδες τους, με το πρόγραμμα εθελούσιων επαναπατρισμών του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.


Το ίδιο χρονικό διάστημα, 6.300 είναι οι επισήμως καταγεγραμμένοι λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός όσων μπήκαν στη χώρα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Δηλαδή, λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα επίσημα στοιχεία, για κάθε έναν λαθρομετανάστη που φεύγει έρχονται… 12!!! Αυτό κι αν είναι… success story, Αντωνάκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά