ροή ειδήσεων

Ιδού η ανάπτυξη Σαμαρά και ο τουρισμός Κεφαλογιάννη - Αποκλεισμένη Σάμος και Ικαρία ακτοπλοϊκά από 22 Σεπ.


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...
.Όποιος βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ικαρίας ή Σάμου για διακοπές ή για δουλειά ή ακόμα και οι γονείς που πήγαν να εγγράψουν τα παιδιά στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και θέλει να επιστρέψει, ακτοπλοϊκά σπίτι του μετά τις 22 Σεπ. 2014..

Ατύχησε ή απλά την πάτησε…

Θα πρέπει να παραμείνει εγκωβισμένος στο νησί και να επστρέψει, ένας θεός και ο υπουργός ναυτιλίας ξέρει πότε ..χάρη στους απίστευτους και ερασιτεχνισμούς χειρισμούς της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων..

Σύσκεψη για το θέμα αναγκάστηκε να συγκαλέσει σήμερα το πρωί στο Γραφείο του, οΑντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος για την απόφαση του Υπουργού και που με την οποία καταδικάζει τα Νησιά μας στην απομόνωση, στον κοινωνικό αποκλεισμό & οικονομικό μαρασμό.

Δείτε τι αντιμετωπίζει και την έκπληξη κάποιου που προσπαθεί να κλείσει εισητήριο απο Σάμο για Πειραιά..



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, την επόμενη εβδομάδα η NEL ίσως αποχωρήσει από το δρομολόγιο κορμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΜΟΣ – -ΠΕΙΡΑΙΑΣ και εάν έως τότε δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τα έως σήμερα στοιχεία, η Σάμος κινδυνεύει να μείνει με ένα πλοίο την εβδομάδα, ενώ η Ικαρία και οι Φούρνοι θα έχουν ανταπόκριση μέσω Σάμου.
Και αναφερόμαστε στο ένα δρομολόγιο αυτό της Hellenic Sea Ways (HSW) από Πειραιά προς Βόρειο Ελλάδα, που έχει έως σήμερα κλειδώσει.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ενώ έως χθες δεν υπήρξε καμία πρόταση ενδιαφέροντος για τη γραμμή κορμού Πειραιάς – Σάμος – Πειραιάς, σήμερα η εταιρία HSW εμφανίστηκε και κατέθεσε πρόταση ενδιαφέροντος πακέτο, στη ελεύθερη γραμμή κορμού χωρίς επιδότηση, με το πλοίο της «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ», μαζί με την πρόταση για δύο δρομολόγια, με επιδότηση, για τη Βόρειο Ελλάδα με το πλοίο της «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ».Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας με απόφασή του έχει κηρύξει έκπτωτη τη ΝΕΛ από δύο άγονες γραμμές του βορείου Αιγαίου με το αιτιολογικό της πλημμελούς και αδικαιολόγητης άρνησης εκτέλεσης των δρομολογίων.

Βεβαία δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιος αποκλεισμός των Νησιών του Β.Α Αιγαίου, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί των εμπλεκόμενων υπουργών..

Έχουν το θράσος και μας μιλάνε οι Σαμαροβενιζέλοι και η Κεφαλογιάννη για ανάπτυξη και τουρισμό…

Σαν δεν ντρέπονται…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/14 12:51

    ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/14 12:52

    Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    Γράφει ο Ν βράχος
    απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/14 14:51

      παρε ασπιρίνη ρε δυσκοίλιε!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *