ροή ειδήσεων

Έθαψαν ζωντανή 49χρονη γυναίκα [video + photos]



Μία 49χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το απόγευμα στην Περαία της Θεσσαλονίκης αφού την έθαψαν ζωντανή στο νεκροταφείο της περιοχής...

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η άτυχη γυναίκα, που έπασχε από καρκίνο, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης, βρισκόταν σε κώμα και διαγνώστηκε ο θάνατός της από τους θεράποντες ιατρούς. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό της και τέλεσαν την κηδεία της σήμερα στις 18.30 στο νεκροταφείο της Περαίας.
Αφού και οι τελευταίοι συγγενείς αποχώρησαν από το νεκροταφείο, μία παρέα παιδιών που έπαιζε έξω από την περίφραξη, ο νεκροθάφτης και ακόμη δύο επισκέπτες άκουσαν χτυπήματα και τις απεγνωσμένες κραυγές της γυναίκας που ζητούσε βοήθεια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε η διαδικασία εκταφής. Ήταν όμως αργά. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε μία θέση αγωνίας, με ορθάνοιχτα τα μάτια και τα χέρια της να μαρτυρούν μία προσπάθεια να σωθεί. Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, φαίνεται ότι συνήλθε από το κώμα αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στα έγκατα της γης.

Για τη μακάβρια υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και άνδρες των Εγκληματολογικών Ερευνών έφθασαν στο σημείο για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο νεκροθάφτης και οι δύο μάρτυρες προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Νέων Επιβατών για να καταθέσουν.Οι συγγενείς κατηγορούν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.





Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/14 16:59

    Πολυπλοκο το θεμα ...Λυπηρο για την ατυχη θανουσα....θα ηθελα να προσθεσω καποια γνωμη σε ολα αυτα , γιατι τα ακουω συνεχεια και στην τηλεορση , αλλα προφανως οι πολοι ανθρωποι δεν γνωριζουν οτι δεν υπαρχει νομος , για το ποτε θα γινει μια ταφη εφοσον αποβιωσει καποιος....οι συγγενεις , οχι ολοι .....για να τελειωνουν αλλη το θεωρουν ταλαιπωρια και αλλη οδυνη και αλλοι ξεμπερδεμα .....πεθανε καποιος 9 10 το πρωι, το απογευμα μπορει και το μεσημερι 2 ωρα να γινει η κηδεια.....αρτζι μπουρντζι και λουλας.....κανεις μα κανενας φορεας δεν αναφερει η κοιταζει ποτε πεθανε και τι ωρα γινεται η ταφη....Τα παλια τα χρονια γιαγιαδες παπουδες μας θα ειχατε ακουσει μερικοι οτι αν δεν μπερναγαν 24 ωρες ταφη δεν γινοταν......Τωρα μολις πεθανει καποιος, ζεστος οπως ειναι, μεσα σε 10 15 λεπτα τον κατεβαζουν στον νεκροθαλαμο.(ψυγειο) του νοσοκομειου μεσα, που εμενα δεν μου χτυπαει καθολου καλα στα αυτια αυτο.....Ορισμενοι θανοντες πολοι λιγοι πλεον περνονται απο τους συγγενεις τους στην οικια και πολυ σπανια γινετα η ταφη την αλλη ημερα.....Εδω ειναι ενας τομεας που πρεπει καπιοι υπευθυνοι να δουν.......Ειναι αμαρτια απαραδεχτο, ετσι το βλεπω εγω, ενας ανθρωπος που πεθανε πριν 10 λεπτα και πολλες φορες οι θανατοι πιστοποιουνται απο ειδικευομενους γιατρους,χωρις να θελω να θιξω κνεναν,η οταν ο θανατος εχει επελθει απο πνιγμο τροχαιο,η στη οικια, ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ Η ΟΙΚΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να πηγαινει ο θανων επειγωντα να επαληθευτει ο θανατος, και μετα νεκροθαλαμο (ψυγειο) νοσοκομειου......απαραδεκτο .......Στην περιπτωση της 49 χρονης δεν διαβασα καπου αν παρεμεινε σε ψυγειο νοσοκομειου , η μεταφερθηκε αμεσως στην οικια της, ποσες ωρες περασαν απο τον θανατο ως την ταφη......παντως ολα συγκλινουν για ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ....κατι που η επιστημη μας δεν το δεχεται.....Αν ομως πληρωσαν οι ωρες που αρμοζουν να γινει μια ταφη ΙΣΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΟΥΣΕ...Αυτο πρεπει να λυφθει σοβαρα υπ΄οψιν για αποφυγη παρομιων περιστατικων.....να τηρηθουν αυστηρα οι οροι και νομοι ταφης απ΄ολους.....και οχι αντε να ξεμπερδευουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/14 19:13

    Aληθεια , καπως μου ακουγεται ολο αυτο!!!!!!!!! δηλαδη....θανατος, και σε 15 λεπτα ψυγειο, νοσοκομειου!!!!!!!!!! πραγματικα πολυ γρηγορα δεν ξερω τι να πω!!!!!!!!!! που πανε τα χρονια που ολοι ξενυχτουσαμε στα σπιτια μας το βραδυ ολη η γειτονεια το χωριο, τους ανθρωπους μας...ΑΧ!!!!! πως γιναμε ετσι.....βλεπετε ο πολιτισμος μας και εδω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/14 23:44

    Πριν λιγο διαβασα σε τοπικο τυπο, για εναν συμπολιτη μας 80χρονο, που πηγαινοντας στο νοσοκομειο για καποιο πονο ακουσε τον γιατρο να λεει στους συγγενεις οτι εχει καρκινο...αφου ταλαιπωρηθηκε παρα πολλες ωρες, και υπηρξε και τυχερος δεν τον κατεβασααν νεκροθαλαμο.τον ανεβασαν κλινικη, εισαγωγη........πωπωπωωωωωωω τι γινεται τελικα........................................ εχουμε και γνωριζουμε ολοι μας ανθρωπους που πασχουν απο σοβαρα προβληματα και τους στελνουν σπιτι τους οτι ειναι υγιεις, ενω ακομα και την αλλη ημερα οι ατυχοι ανθρωποι πεθαινουν.....ολοι μας εχουμε ζησει τετεοια περιστατικα, απο συγγενεις η φιλους.....εδω εγινε το αντιθετο........τελικα και ΕΥΤΥΧΩΣ οι συγγενεις του παπου .τον εβγαλαν με δικη τους ευθυνη απο το νοσοκομειο, επεβληθη σε ολες τις απαραιτητες αιξετασεις και σε ιδιωτικους γιατρους, τελικα ο παπους ειναι μια χαρα. δεν εχει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ......διοτι με ζαχαρο και αλλα προβληματα που ειχε, αντιλαμβανεται κανεις το τι μπορουσε να του συμβη.....ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!! ΠΙΑ !!!!!!!!!!! ΝΥΣΑΦΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ολα αυτα...ο διευθυντης της κλινικης που ανηκει αυτος ο γιατρος ,αληθεια τι κανει?????/φευγει το βραδυ παει σπιτι του , και αφηνει εφημερια αυτον τον γιατρο????????????????? βρεγμενη σανιδα που θελετε................................................................... αντε αυτος να μην σου βγαλει και ποιστοποιητικο θανατου...........σηκωστε μανικια αναλογιστητε ολοι σας τις ευθυνες σας , τον ορκο που εχετε δωσει και πραξτε αναλογα.......ακομα και το οτι πληρωνεστε για αυτο που κανεται, δεν παυει να εινααι λειτουργημα το εππαγγελμα σας.......................Αλλα ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΕ Η ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΑΣΗ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...............................Η προεδραρα των νοσοκομειακων ιατρων δεν βλεπει?????????? δεν εχει ευθυνες??????????????????? μονο ραδιοφωνα τηλεορασεις και αυτοπροβολη του εαυτου του ξερει να κανει καλα..........πολλα πολλα τα προβληματα που αφορουν ολο τον κοσμακη , ολους μας , ...τελικα ολοι κοπτοντε για ιδιον οφελος αυτο εχω καταλαβει εγω......αισχος...................ΓΙΑ να δουμε τωρα που θα φθασει η υποθεση του παπου στην δικαιοσυνη, τι θα κανει ο εισαγγελεας??????????????? θα περιμενη τακτικη δικασιμο μονο?????????????? ΠΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΣ 120 ΧΡΟΝΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *