επικαιρότητα

ΙΚΑ: 500 ασφαλισμένοι έπαιρναν επιδόματα με πλαστά χαρτιάΜεγάλη απάτη εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και συγκεκριμένα εις βάρος του ΙΚΑ αλλά και του ΕΟΠΥΥ εντόπισαν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ...

Περίπου 500 ασφαλισμένοι έκαναν χρήση των παροχών υγείας σε είδος και σε χρήμα εις βάρος τόσο του ΙΚΑ όσο και του ΕΟΠΥΥ με πλαστά δικαιολογητικά. Οι Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αξιοποιώντας τα δεδομένα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ.), εντόπισαν περιπτώσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας σε ασφαλισμένους που δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις.
Η βεβαίωση της ασφαλιστικής ικανότητας είναι αναγκαία προϋπόθεση για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε είδος από τον ΕΟΠΥΥ και σε χρήμα από το ΙΚΑ. Υστερα από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι στο Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κεραμεικού είχαν χορηγηθεί χειρόγραφα περισσότερες από 500 παράνομες ασφαλιστικές ικανότητες.
Το ποσό της ζημίας επιβαρύνει τις Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΕΟΠΥΥ και το ύψος της θα προσδιοριστεί μετά από σχετική διερεύνηση. Της υπόθεσης έχει ήδη επιληφθεί η Οικονομική Αστυνομία και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τους εμπλεκόμενους.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά