ροή ειδήσεων

Της διέγραψαν χρέος 900.000 ευρώ!



Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης διέγραψε με απόφαση το ποσό των 900.000 ευρώ... από το δάνειο που είχε πάρει η 40χρονη εκπαιδευτικός, το οποίο δεν μπορούσε να αποπληρώσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ».

Η 40χρονη θα πληρώνει 450 ευρώ για πέντε έτη και στη συνέχεια 320 ευρώ για 25 χρόνια προκειμένου να διασώσει την κύρια κατοικία της, ακολουθώντας την δικαστική απόφαση.

Το σκπετικό στο οποίο στηρίχθηκε το δικαστήριο είναι ότι «η αιτούσα οφειλέτιδα βρίσκεται σε μόνιμη αδυναμία εξυπηρέτησης των ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών της, η οποία αδυναμία δεν οφείλεται σε δόλο, αλλά λόγω μείωσης των εισοδημάτων του συζύγου και του πατέρα της, οι οποίοι τη βοηθούσαν στην πληρωμή των δανείων».

Ο σύζυγός της, επίσης εκπαιδευτικός, είχε αναλάβει τα έξοδα της οικογένειας με τον μισθό του κι εκείνη με τον δικό της μισθό προσπαθούσε να ξεπληρώσει τα δάνεια, όμως εξαιτίας της κρίσης, τα εισοδήματά τους μειώθηκαν δραματικά. Έτσι, το δικαστήριο αναγνώρισε την αδυναμία αποπλήρωσης των χρεών της και την απάλλαξε απ' αυτά.

Επιπλέον, οι οφειλές της εκπαιδευτικού ήταν από στεγαστικά δάνεια με σκοπό την κατασκευή της κύριας κατοικίας και των δύο μικρών διαμερισμάτων της.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *