ροή ειδήσεων

Κι όμως είναι αλήθεια: Έχει... 98 παιδιά!



Ο Ed Houben είναι ο άντρας με τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο...
Χρειάζονται δύο ακόμα για να φθάσει τον αριθμό 100!

Η ιστορία του είναι πραγματικά περίεργη...αφού ο 46χρονος σήμερα άντρας ήταν παρθένος μέχρι τα 34. Ο Ed εκείνη την εποχή αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάτι καλό για όλο τον κόσμο.

Να προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά του σε όποιον τη χρειάζεται. Γι αυτό έγινε ο πιο παραγωγικός δότης σπέρματος της Ευρώπης.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν και δέχεται προτάσεις Online από όλο τον κόσμο.
Βοηθά γυναίκες, ομοφυλόφιλες αλλά και ετεροφυλόφιλες. Δέχεται να κάνει σεξ με όποια επιθυμεί να κάνει ένα μωρό και για διάφορους λόγους δεν μπορεί. Και κάνει έρωτα μαζί τους όσες φορές κριθούν απαραίτητες μέχρι η γυναίκα να μείνει έγκυος.

Ο ίδιος είπε στο BBC: "Αυτό που μου δίνει το κίνητρο είναι η ελπίδα της δημιουργίας μιας νέας ζωής που θα αγαπηθεί." Ο ίδιος φροντίζει να έχει σχέσεις με τα παιδιά του αν και οι γονείς ή και τα ίδια τα παιδιά το επιθυμούν. «Αφήνω την πρωτοβουλία στους γονείς αν θέλουν να με επισκέπτονται δύο φορές τον χρόνο, για παράδειγμα.»

Επίσης, φροντίζει να κρατά λίστα με τα στοιχεία των παιδιών ώστε να μειώσει τις πιθανότητες να διασταυρωθούν οι ζωές τους τυχαία.

Ένας δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε πώς αισθάνονται οι σύζυγοι όταν κοιμάται με τις γυναίκες τους. Είπε: «Πάρτε το παράδειγμα ενός ζευγαριού από τη Λευκορωσία. Ταξίδευαν 1.000 μίλια κάθε μήνα για να με επισκεφτούν.

Είχαν προσπαθήσει για 15 χρόνια σε κλινικές… Ήρθαν εδώ τρεις φορές και τώρα έχουν μια μωρό. Κανείς δεν σκέφτεται τότε: «Ένας ξένος κοιμάται με τη γυναίκα μου».



Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *