επικαιρότητα

«ADAC-Reisemagazin» «Ελλάδα … απλά θεϊκή»Η Μύκονος και η Ρόδος στη Deutsche Welle !!!
Ένα αποκλειστικό αφιέρωμα στον ελληνικό τουρισμό...

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σκηνή και σε σημαντικά γερμανικά Μ.Μ.Ε. της Γερμανίας.
Τίτλοι όπως «Ελλάδα … απλά θεϊκή», στο πιο δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό της Γερμανίας και τηλεοπτικά ταξιδιωτικά αφιερώματα στη καθημερινή εκπομπή „Euromaxx“ όπως Η Μύκονος και η Ρόδος στο τηλεοπτικό σταθμό Deutsche Welle !!! είναι τα αποτελέσματα της συνεχόμενης προσπάθειας προβολής της Ελλάδας από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. στη Γερμανία.


«Ελλάδα … απλά θεϊκή»
Η Ελλάδα στο πιο δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό της Γερμανίας
Αποκλειστικό αφιέρωμα στον ελληνικό τουρισμό στο ταξιδιωτικό περιοδικό της Λέσχης Αυτοκινητιστών Γερμανίας «ADAC-Reisemagazin»

Ένας τόμος γεμάτος Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και της ομάδας σύνταξης του ταξιδιωτικού περιοδικού της Λέσχης Αυτοκινητιστών Γερμανίας «ADAC-Reisemagazin».
Πρόκειται για μια πολύπλευρη προσέγγιση «στην πατρίδα της ψυχής μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο διευθυντής εκδόσεων της ADAC, Hans-Joachim Völse εμφανίζοντας την Ελλάδα ως τη «χώρα των Ελλήνων με την ψυχή» και όχι απλά ως ένα τόπος διακοπών.
Στις 162 σελίδες του τόμου αρ. 142, των μηνών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, παρουσιάζονται 20 διαφορετικά θέματα ταξιδιωτικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, που ξεδιπλώνουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της χώρας και των ανθρώπων της, πλαισιωμένα πάντα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες, πληροφορίες για τη χώρα, τα αξιοθέατα, ένας Μαραθώνιος διασκέδασης στη Μύκονο και ένα οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, τα θαλάσσια πάρκα, βιομηχανικές εγκαστάσεις και εγκαταλελειμμένα χωριά που φιλοξενούν σήμερα πολυτελή καταλύματα, συνέντευξη με τον Γιώργο Νταλάρα, εμπνευσμένοι street-art-καλλιτέχνες – αχτίδα ελπίδας και προοπτικής στην Αθήνα της κρίσης -, σύγχρονοι „φιλόσοφοι της ζωής“, ένας παραδοσιακός γάμος και παραδοσιακές καλλιέργειες, „διαλογιστική“ πεζοπορία στις „απαλές παρυφές“ του Πάρνωνα, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το αφιέρωμα.


Το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας συνεργάστηκε στενά με την ομάδα σύνταξης και τους συγγραφείς του αφιερώματος, τόσο με την παροχή εξειδικευμένων πληροφοριών και συμβουλών όσο και στη διοργάνωση διερευνητικών ταξιδίων για την προετοιμασία των ρεπορτάζ, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στον Πάρνωνα, στην Κέρκυρα, στο Άγιο Όρος, στην Καβάλα.Η Μύκονος και η Ρόδος στη Deutsche Welle !!!

Με τη συνδρομή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, της Π.Υ.Τ. Δωδεκανήσου και του Δήμου Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο και στη Μύκονο τα γυρίσματα δύο ταξιδιωτικών αφιερωμάτων στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής „Euromaxx“ του τηλεοπτικού σταθμού Deutsche Welle-TV.
Τα αφιερώματα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της εκπομπής: 

www.dw.de/eine-reise-auf-die-insel-mykonos

www.dw.de/rhodes-greeces-sun-island

Άγνωστες πτυχές δύο εκ των δημοφιλέστερων προορισμών των Γερμανών σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Γερμανίας, που εκπέμπει σε πολλές χώρες και σε διάφορες γλώσσες.
Συνεντεύξεις με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, παρουσίαση της παραδοσιακής κουζίνας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, προβολή της μοναδικής νησιωτικής μας αρχιτεκτονικής είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύονται τα αφιερώματα.
Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σκηνή της Γερμανίας!

http://news.travelling.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης