ροή ειδήσεων

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ: Ανακάλυψε σκελετό που μοιάζει με... Alien στην κουζίνα του [ΦΩΤΟ]



Ο Kevin Rea έμεινε με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο στη θέα του μακάβριου ευρήματος, κατά τη διάρκεια...


Σκελετό που θυμίζει alien από τη διάσημη ταινία τρόμου του Ρίντλεϊ Σκοτ, ανακάλυψε κάτω από ντουλάπι του σπιτιού του, διευθυντής δισκογραφικής εταιρίας.

εργασιών στην κουζίνα του σπιτιού στο Altcar του Merseyside.
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που παρομοίασαν το πλάσμα με το alien που εξερράγη από το στήθος του John Hurt στην ομώνυμη πρωτοποριακή ταινία του 1979, προσφέροντας μία από τις διασημότερες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.
«Γυρίσαμε από τη Σκωτία και εντοπίσαμε μια διαρροή στη βρύση της κουζίνας. Καλέσαμε έναν υδραυλικό και μας είπε ότι πρέπει να ξηλώσουμε το πάτωμα, καθώς είχε μουλιάσει», ανέφερε ο 55χρονος άνδρας, συμπληρώνοντας: «Κάτω από το ντουλάπι βρήκαμε κάτι σαν φωλιά και μέσα έναν σκελετό. Δεν έχω ιδέα τι ήταν, αλλά έμοιαζε με το alien από τις ταινίες. Έτσι τράβηξα μερικές φωτογραφίες»…
Από την πλευρά τους, οι ειδικοί πιστεύουν ότι πιθανότατα ο σκελετός ανήκει σε μεγάλο αρουραίο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.
«Πιθανότατα να ανήκει σε τεράστιο αρουραίο, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Το κρανίο του είχε ένα φανταστικό εξωγήινο σχήμα και το κουκούλι – η φωλιά που ανέφερε ο κ. Rea – πιθανότατα είναι η γούνα ή το δέρμα του. Λείπουν τα μπροστινά του πόδια και οι ωμοπλάτες του, ίσως επειδή έχουν φαγωθεί από σκόρους», ανέφερε εμπειρογνώμονας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *