ροή ειδήσεων

Η πληροφορική στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα


Την αλλαγή προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος...
«Το Καστελόριζο έχει προτεραιότητα στην κάλυψη καθηγητών ειδικοτήτων» δήλωσε ατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ακριτικό νησί ο υπουργός Παιδείας απευθυνόμενος στον περιφερειακό διευθυντή κ. Μεσσάρη, ενώ μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν και αυτό των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων. Θυμίζουμε ότι κενά σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων εντοπίστηκαν και στους Λειψούς όπου και είχε μεταβεί ο υπουργός Παιδείας για τον αγιασμό.

Ο κ. Λοβέρδος δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές για την Τράπεζα Θεμάτων και σημείωσε: «Φέτος τα θέματα θα δοθούν έγκαιρα. Η μόνη αλλαγή θα είναι η επανεισαγωγή της πληροφορικής ως εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τα τμήματα πληροφορικής».

Σε δήλωση του ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπογράμμισε: «Θα εξαντλήσουμε τα όρια για να καλύψουμε τα κενά εφόσον έχουμε διαθέσιμους. Φέτος υπάρχει στο Καστελόριζο περισσότερο προσωπικό απ’ ό,τι πέρσι. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα έχουμε καλά αποτελέσματα όσο το δυνατόν εφικτό είναι αυτό και όσο μπορεί η πατρίδα μας».

Ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα ανακύκλωσης που πραγματοποιείται στο Καστελόριζο με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών και με τη συμμετοχή των μαθητών και κατόπιν δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς γιατί με αυτό που κάνουν διαμορφώνουν ευσυνείδητους πολίτες. Τα παιδιά θα μεταφέρουν αυτό που μαθαίνουν στο σπίτι τους. Αυτό δηλώνει την ευαισθησία των εκπαιδευτικών. Μπράβο στους εκπαιδευτικούς».

newsbeast.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *