ροή ειδήσεων

Μπασκετμπολίστας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε



Λιθουανός μπασκετμπολίστας φέρεται να δολοφόνησε την γυναίκα του μπροστά στον 14χρονο γιό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε...
Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο LNT της Λετονίας. Πρόκειται για τον Μαρτίνας Αντριουκάιτις, Λιθουανός πάουερ φόργουορντ της Ρίγα, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγο του, Ρενάτα, στο σπίτι τους στη Λετονία και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Το περιστατικό παρακολούθησε ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 33χρονο παίκτη στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο Αντριουκάιτις οπλοφορούσε καθώς ήταν και αστυνομικός. Από το 2010 αντιμετώπιζε πάσης φύσεως προβλήματα, με την πρώην σύζυγο του, Λάρα να τον πηγαίνει στα δικαστήρια, γιατί απέφευγε τη διατροφή. Η αστυνομία τον έψαχνε, αλλά εκείνος διέφυγε στην Ουκρανία.
Η καριέρα του είχε ξεκινήσει πριν δέκα χρόνια, στη Ζάλγκιρις, με την οποία πήρε δυο φορές το πρωτάθλημα, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της εθνικής. Ακολούθησαν οι Αλίτους, Σιαουλιάι και μετά η Γαλλία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία και η Λετονία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *