ροή ειδήσεων

Ηλικιωμένο ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θέλει να πεθάνει μαζί με ευθανασία



Ενα ηλικιωμένο ζευγάρι από τις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ότι με τη σύμφωνη γνώμη των τριών παιδιών του αποφάσισε να κάνει ευθανασία...
Ο 89χρονος Φράνσις και η 86χρονη Ανι θέλουν να πεθάνουν ταυτόχρονα γιατί όπως λένε οι ίδιοι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν το θάνατο χωριστά.
«Κάνουμε τα πάντα μαζί. Πηγαίνουμε για ψώνια μαζί γιατί φοβόμαστε πώς αν πάμε χωριστά μπορεί ο ένας να μην γυρίσει πίσω. Δεν θα μπορούσε κανείς από τους δυο μας να διαχειριστεί την μοναξιά αν κάποιος φύγει πρώτος από τη ζωή».
Η απόφασή τους αυτή βρίσκει απόλυτα σύμφωνα τα τρία παιδιά τους τα οποία υποστηρίζουν πως αν κάποιος από τους γονείς πέθαινε πρώτος δεν θα μπορούσαν να φροντίσουν τον άλλο.
Ο Φράνσις πάσχει από καρκίνο του προστάτη και κάνει καθημερινά χρήση μορφίνης για να αντέξει τους πόνους και η Ανι είναι τυφλή και σχεδόν κουφή. Παρολαυτά δεν είναι στο τελευταίο στάδιο αλλά οι ίδιοι λένε πως μόνο μαζί μπορούν να αντιμετωπίσουν το θάνατο.
«Ο θάνατος δεν μας φοβίζει. Αντιθέτως η μοναξιά και ο φόβος της εγκατάλειψης είναι κάτι που κανείς από τους δυο μας δεν θα άντεχε», είπε ο Φράνσις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *