επικαιρότητα

Τριαντάφυλλος: Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος με την αγαπημένη του, ΔήμητραΓια την απόφαση του να αφήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του...
Δήμητρα αλλά και για την σχέση τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τριαντάφυλλος.


Από τις 23 Αυγούστου εγκατέλειψες την εργένικη ζωή.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί παντρεύτηκα ένα πολύ καλό και όμορφο κορίτσι, το οποίο με προσέχει εδώ και 7 χρόνια που είμαστε μαζί. Έχω μπει σε μια πολύ καλή οικογένεια, που με αγαπούν, με προσέχουν και νιώθω τόσα χρόνια που λείπω από τη Ρόδο, το νησί μου και το σπίτι μου, ότι δεν μου λείπει τίποτα, χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο, γιατί πάντα ονειρευόμουν να βρεθώ σε μια καλή οικογένεια»
Ονειρευόσουν το γάμο και τα παιδιά;
«Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ η δημιουργία οικογένειας και παιδιών. Όσα παιδιά μας δώσει ο θεός, να έρθουν με το καλό. Με τη Δήμητρα είμαστε μαζί 7 χρόνια κι έχω δει τα πάντα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να είσαι ανόητος για να μην καταλάβεις ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Σκεφτόμουν μαζί της το γάμο, έτσι κι έγινε. Παντρευτήκαμε στα Λουτρά Υπάτης»
Πώς αποφασίσατε να γίνει εκεί ο γάμος;
«Ο μπαμπάς της Δήμητρας έχει εκεί ξενοδοχείο και η Δήμητρα από μικρή του έλεγε ότι θα παντρευτεί σε αυτό τον τόπο, σε αυτό το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο λειτουργεί έξι μήνες το χρόνο και η Δήμητρα ερχόταν κάθε καλοκαίρι. Το είχε ονειρευτεί έτσι όπως έγινε. Της άρεσε πολύ, οπότε δεν μπορούσα να της χαλάσω χατίρι. Σεβάστηκα την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της. Άρεσε και σ' εμένα, γιατί κι εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους εκεί. Τη Λαμία τη θεωρώ σαν δεύτερο σπίτι μου»
Είστε μαζί από την εποχή που εκείνη σπούδαζε.
«Όταν εκείνη σπούδαζε Ιατρική της έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί κάποια στιγμή δεν ήθελε να είναι στο εξωτερικό, επειδή ήμασταν μαζί. Ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τώρα είναι 27 χρονών. Δεν έμεινε ούτε ένα χρόνο παραπάνω, περνούσε με άριστα τα μαθήματα. Όλα αυτά τα χρόνια που χρειάστηκαν για να σπουδάσει διατηρούσαμε τη σχέση μας, παρά την απόσταση», εξομολογείται ο τραγουδιστής στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ο κουκουρουκου αγόρασε ξυπνητηρι;
τον ειδα πριν τις 12 σε στημένο βιντεο στο φουμπου

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά