ροή ειδήσεων

Συλλήψεις μεταναστών και διακινητή στη Ρόδο και την Πάτρα



Ένας διακινητής και τέσσερις παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες... από στελέχη του Λιμενικού στη μαρίνα Μανδρακίου Ρόδου.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην εν λόγω περιοχή, τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ναυαγοσωστικό σκάφος εντόπισε το σκάφος σημαίας Η.Π.Α. καθώς και ένα φουσκωτό σκάφος, με τα οποία οι ανωτέρω είχαν αποβιβαστεί στη μαρίνα Μανδρακίου.

Στη συνέχεια κατόπιν έρευνας που διεξήχθη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε και συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως διακινητής των τεσσάρων μεταναστών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα δύο σκάφη, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριών γραμμαρίων που ανήκουν στον 37χρονο.

Επίσης τρεις παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν,χθες το βράδυ, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *