ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Το «ευχαριστώ» στον Παντελή Κουγιό



Με νέο χορηγό ονόματος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ ο Κολοσσός Ρόδου...

Οι διοικούντες τους νησιώτες και η ΒΑΠ Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά με άλλη μορφή. Η εταιρία θα εξακολουθήσει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα, όχι όμως ως χορηγός ονόματος, όπως έκαναν γνωστό σήμερα (10/09) οι διοικούντες την ΚΑΕ. Με ανακοίνωσή τους οι Ροδίτες ευχαρίστησαν τον Παντελή Κουγιό για τη στήριξή του.

Η ανακοίνωση: «Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 σφραγίστηκε στην οικογένεια του Κολοσσού από τον άξιο χορηγό ονόματος, την εταιρία ΒΑΠ Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ. Η ΒΑΠ, εταιρία από τις μεγαλύτερες στο νησί μας με ιστορία και ποιότητα, αντιπροσωπεύει με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα στο χώρο του αναψυκτικού και όχι μόνο, με πορεία ανάπτυξης, απαντάει στη σύγχρονη ζήτηση της αγοράς με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για μικρούς και μεγάλους. Αναψυκτικά, νερά, χυμοί, μπίρες, τελευταία το τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Η ΒΑΠ συμπορεύτηκε με τους θαλασσί και στάθηκε αρωγός σε κάθε βήμα με τη φροντίδα του χορηγού με όραμα και πίστη στην ομάδα. Ο Κολοσσός ευχαριστεί για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας από άλλη θέση. Στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει ένας νέος χορηγός ονόματος μπαίνει στην οικογένεια του Κολοσσού, για μια επιτυχημένη συνέχεια στην πορεία της ομάδας».

onsports.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *