ροή ειδήσεων

Το ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσεις το ψωμί φρέσκο για περισσότερο καιρό!


Αναρωτιέσαι πως θα διατηρήσεις το ψωμί που δεν κατανάλωσες φρέσκο περισσότερο καιρό;...

Με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Άφησέ το μέσα στην χάρτινη συσκευασία με την οποία το αγόρασες και τύλιξέ το σε μία μεγαλύτερη υφασμάτινη τσάντα ή σε μία πλαστική.
Πώς θα απολαύσεις το ψωμί αφράτο, μετά την κατάψυξη; Μόλις το βγάλεις από τον καταψύκτη, άφησέ το τυλιγμένο έως ότου έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν γίνει αυτό, ζέστανέ το στο φούρνο για λίγα λεπτά. Αν το ψωμί είναι πολύ ξερό δοκίμασε όταν το βάλεις στο φούρνο, αφού πρώτα το έχει βρέξει λίγο κάτω από τη βρύση!
TIP: Το παραπάνω κόλπο δεν πετυχαίνει με τη γαλλική μπαγκέτα καθώς αν μείνει έστω και μια μέρα γίνεται πέτρα και δυστυχώς… δε «στρώνει» με τίποτα!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *