ροή ειδήσεων

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ



ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!! ...

ΧΑΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 53' ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ!
Τα εγκλήματα του Ρανιέρι σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη τηςΕθνικής δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε την αστεία Ρουμανία η οποία ήρθε μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης και με αστεία ομάδα μας κέρδισε καθαρά. Πολύ κακή η Εθνική, με μεγάλες ευθύνες του προπονητή για τρεις τουλάχιστον επιλογές χάσαμε καθαρά χωρίς επί της ουσίας να κάνουμε ούτε μια κλασική ευκαιρία! Ο Ρανιέρι ξεκίνησε με βασικούς τον απροπόνητο Σαμαρά, τον... συνταξούχο Σαλπιγγίδη που δεν είναι σε θέση να παίζει ούτε ομάδα Β' εθνικής και τον ατάλαντο Μάνταλο που έκανε όλη τη ζημιά καθώς ούτε μπάλα ξέρει, ούτε έχει μάθει να τρέχει. Πολύ κακή εμφάνιση από μια Εθνική που δεν είχε ρυθμό.
Σε ένα "κρύο" Καραϊσκάκη λόγω των άδειων καθισμάτων, θα περίμενε κανείς μια καλή εμφάνιση από την Εθνική μας ομάδα, ούτως ώστε να... ζεστάνει την -έτσι και αλλιώς παγωμένη- ατμόσφαιρα.
Αυτή, δυστυχώς, δεν ήρθε ποτέ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε δίκαια 0-1 από την καλά διαβασμένη και πιο αποτελεσματική Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016.
Ο Χοσέ Χολέμπας ενήργησε άγαρμπα στο 9', έκανε πέναλτι στον Κίπτσιου και ο Μάρικα από την άσπρη βούλα νίκησε τον Καρνέζη για το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Η εικόνα δεν ήταν θετική και η Ρουμανία δίκαια έφτασε στο τρίποντο.
Η Εθνική μας έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 53', αλλά δεν μπόρεσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει, έχοντας και δοκάρι στο 88' με τον Τοροσίδη και κάνοντας εντέλει ξεκίνημα με το... αριστερό στα προκριματικά του Euro 2016.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *