ροή ειδήσεων

Νέο όνομα για τον Κολοσσό



Ένας νέος χορηγός προστέθηκε στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, καθώς.... η «H HOTELS COLLECTION» αναλαμβάνει τη στήριξη του ονόματος των «θαλασσί» για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ξεκινάει γερά ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ στη νέα αγωνιστική, με τη δυναμική των H HOTELS COLLECTION του ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ να αναλαμβάνουν τη στήριξη του ονόματος της ομάδας για το 2014-15.

Ο νέος χορηγός ονόματος διαδέχεται και αναλαμβάνει τη συνέχεια από την επιτυχημένη πορεία δίπλα στον ΚΟΛΟΣΣΟ, της ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ.

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ευχαριστεί για την μεγάλη τιμή και στήριξη, τον όμιλο Χατζηλαζάρου και τον κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου που είναι η ψυχή της χορηγίας ονόματος και έχει προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια από τη θέση του αντιπροέδρου.
Ο όμιλος Χατζηλαζάρου περιλαμβάνεται ήδη από την ICAP στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece». Έχει ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη της Νότιας Ρόδου, με τα 5 πολυτελή ξενοδοχεία που κοσμούν τον προορισμό και προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες υψηλού επιπέδου, όλων των εθνικοτήτων. Τα ξενοδοχεία, κάθε ένα με το δικό του μοναδικό profile είναι τα Princess Andrianna (5 αστέρων), Boutique 5 (5 αστέρων), Lindos Princess Beach hotel (4 αστέρων), Rodos Princess (4 αστέρων), Princess Sun (4 αστέρων). Η εταιρεία προσφέρει κατ’ έτος πολλές θέσεις εργασίας στους κατοίκους της περιοχής και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη συγκράτηση των νέων στον τόπο τους με τις επενδύσεις στα πάτρια εδάφη. Η φιλοσοφία του ομίλου «passion for hospitality» βρίσκει απήχηση παντού και εκφράζει την προσπάθεια, το έργο, τις επενδύσεις, της οικογένειας Χατζηλαζάρου σε καλές υπηρεσίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στον τουρισμό και τον τόπο μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *