ροή ειδήσεων

Αγοράζουν... κοψοχρονιά τις περιουσίες των Ελλήνων τώρα που έπεσαν οι τιμές



Μας αγοράζουν τώρα που έπεσαν οι τιμές…. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άρθρο: «Tώρα που έπεσαν οι τιμές, η Ελλάδα μπαίνει στις κορυφαίες προτιμήσεις.»...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αμερικανικό σάιτ «οpp-connect», τον Αύγουστο η Ελλάδα μπήκε για πρώτη φορά στην κορυφαία 10άδα των χωρών που οι πράκτορες των γραφείων real estate αναζητούν ευκαιρίες για αγορά.

Η παρουσία της Ελλάδας ήταν η μοναδική διαφοροποίηση που υπήρξε στη σχετική λίστα, καθώς φαίνεται πως οι αμερικανοί -κατά τα λοιπά- δεν αλλάζουν εύκολα προτιμήσεις ως προς το πού θα ψάξουν για ευκαιρίες.

Έτσι οι πρώτες πέντε χώρες στη λίστα των αναζητήσεων, μέσω ίντερνετ, για αγορά ακινήτων παραμένει αμετάβλητη. Όπως σημειώνει το Realtor.com, η Ιταλία κατέχει την πρώτη θέση και ακολουθούν οι: Τζαμάικα, Μεξικό, Δομινικανή Δημοκρατία και Κόστα Ρίκα. Μια πεντάδα που έχει να αλλάξει από τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει ο ειδικός στο Real Estate, Ντέιβιντ Λόστερ: «Οι ΗΠΑ είναι ανοιχτές στις διεθνείς αγορές ακινήτων. Σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό αυτό θα ανεβάσει τις τιμές, κάτι που είναι καλό για τους κατόχους ακίνητης περιουσίας».

Πολλοί παράγοντες του Real Estate στις ΗΠΑ πιστεύουν πως η μεγαλύτερη ζήτηση ακινήτων στο εξωτερικό στηρίζεται στην αγορά ακινήτων για εμπορική χρήση. Στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη ζήτηση υπάρχει για αγορά κατοικιών για επένδυση ή ακόμα και για διαμονή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *