ροή ειδήσεων

Καλλιστεία Yamaha Crypton X στη Ρόδο














Όμορφη φωτογραφία από τον διαγωνισμό ''Καλλιστεία Yamaha Crypton X'' που διοργανώθηκε από το Crypton Χ Club Rhodos....

Οι 3 πρώτοι τυχεροί έλαβαν από το Κέντρο Δικύκλου... Motomike 3 δώρα, αξίας 120 ευρώ, 90 ευρώ και 80 ευρώ αντίστοιχα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος διαγωνισμός ''Καλλιστεία Yamaha Crypton X'' από τα παιδιά του Crypton Χ Club Rhodos που έγινε στις 31-8-2014 στο κατάστημα Motomike, στη Ρόδο.

Το Crypton X Club Rhodos και το Κέντρο Δικύκλου Motomike, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες με τα πανέμορφα ''παπάκια'' τους, τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία τους, και με τις πολύτιμες ψήφους τους ανέδειξαν τους νικητές σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Το ευχαριστώ όμως απευθύνεται και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που διαγωνίστηκαν, με χαρακτηριστικό την πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους, μια και όλα τα παπιά ήταν πολύ καλοστημένα και όμορφα με το κάθε ένα να ξεχωρίζει με μοναδικό τρόπο! Φωτογράφος, ο Kastrounis.M photography που με τον μοναδικό του πάντα τρόπο αποθανάτισε τον διαγωνισμό!

Η επιτυχία του διαγωνισμού δίνει το ερέθισμα στους διοργανωτές να ανανεώσουν το ραντεβού για το προσεχές μέλλον, δημιουργώντας 2 ξεχωριστές κατηγορίες οι οποίες θα δώσουν το δικαίωμα σε παρά πολλούς αναβάτες να πάρουν μέρος!

Σημειώστε πως οι 3 πρώτοι τυχεροί έλαβαν από το Κέντρο Δικύκλου Motomike 3 δώρα, αξίας 120 ευρώ, 90 ευρώ και 80 ευρώ αντίστοιχα, ο 4ος δώρο βαφές CARBON αξίας 100 ευρώ από το Hydrographic Design, ενώ και για τους υπόλοιπους 8 υπήρξαν δώρα μικρότερης αξίας!
mototriti.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *