ροή ειδήσεων

Τελείωσε το “επικοινωνιακό σόου”: Ψήφο εμπιστοσύνης με 155 “Ναι”, πήρε η κυβέρνηση…



Το “φιλί της ζωής” μέχρι την διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Δημοκρατίας πήρε η κυβέρνηση,... η οποία τελικά έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο… και μάλιστα με 155 “ΝΑΙ”, αριθμός που είναι και η κυβερνητική πλειοψηφία.

131 βουλευτές δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ δύο ανεξάρτητοι βουλευτές και συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ψαριανός και η Κατερίνα Μάρκου, και οι δύο πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ, ψήφισαν παρών. Η ψηφοφορία στιγματίστηκε και από 12 απουσίες, κάποιες από αυτές με νόημα όπως εκείνη του κ. Νταβρή.

Από τη διαδικασία απουσίαζαν και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου που είναι στον μήνα του μέλιτος και ο κ. Σταθάκης. Απουσίαζε επίσης από τη διαδικασία και ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Πριν ακόμα ανακοινωθεί και επίσημα το αποτέλεσμα, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πλησίαζαν τον Αντώνη Σαμαρά και του έδιναν συγχαρητήρια, ενώ είχε δημιουργηθεί και ένα πηγαδάκι όπου το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Στο περιστύλιο της Βουλής, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας αρκέστηκε να πει πως ήταν “άνθρακας ο θησαυρός”, ενώ λίγο αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς αποχωρώντας δήλωσε πως η εντολή και η εμπιστοσύνη του λαού δεν θα διαψευστούν. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο εκλογών με κοφτό τρόπο απάντησε: “εκλογές το 2016″.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *