ροή ειδήσεων

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χριστόδουλος Ξηρός συγκεντρώνει "στρατό" για να αναστήσει τη 17Ν



Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Αντιτρομοκρατική, καθώς οι “κεραίες” της Υπηρεσίας έχουν “πιάσει” τις προσπάθειες...
του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού να δημιουργήσει τη νέα “17.Ν” και μάλιστα με άτομα που έχουν εμπειρία στον “ένοπλο αγώνα”, λόγω της περιφερειακής τους σχέσης με τις παλιές τρομοκρατικές οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα “ηλεκτρονικά αυτιά” τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν πιάσει συνομιλίες ίσως του ιδίου του Ξηρού, μέσω κινητού “φαντάσματος”, δηλαδή καταχωρημένου σε ανύπαρκτο πρόσωπο με στοιχεία αλλοδαπού, με το οποίο συνομιλεί με δυο συγκεκριμένα πρόσωπα που κατά το παρελθόν και κυρίως την περίοδο που ήταν ενεργή η “17.Ν”, θεωρούνταν ύποπτοι για περιφερειακή σχέση με την οργάνωση.

Μάλιστα κατά την διάρκεια αυτών των συνομιλιών το κινητό που φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ο δραπέτης είναι σε κίνηση προκειμένου να μην εντοπίζεται το στίγμα του σε συγκεκριμένη περιοχή.
Δηλαδή ο ίδιος κινείται με κάποιο μέσο, ώστε να μην εντοπίζεται το στίγμα του.
Από αυτές τις συνομιλίες οι αστυνομικοί έχουν αποκομίσει το συμπέρασμα πως ο πρώην πιστολέρο της οργάνωσης “φάντασμα”, προσπαθεί να στρατολογήσει έμπειρα άτομα στο χώρο της “ένοπλης βίας”, προκειμένου να προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δεν είναι ενθαρρυντικές για το μέλλον, καθώς πιστεύουν πως ο έμπειρος δραπέτης οργανώνει ομάδα, αποτελούμενη από παλιούς στην πιάτσα της “ένοπλης βίας”, προκειμένου να προχωρήσει σε βίαια χτυπήματα ακόμα και σε δολοφονίες προσώπων, κάτι που ξέρει να κάνει καλά από την θητεία του στην “17.Ν”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπός του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι να “σπάσει” την κυριαρχία του “Επαναστατικού Αγώνα”, οποίος προβάλει ως η πλέον σοβαρή απειλή μετά την εξάρθρωση των παλιών οργανώσεων και συγκεκριμένα τις “17.Ν” και του “ΕΛΑ”.

Άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης σε παλιότερη ανακοίνωση του είχε αποκηρύξει οποιαδήποτε συνεργασία με το Χ. Ξηρό και αυτό λόγο της στάσης που είχε κρατήσει το καλοκαίρι του 2002, όπου φέρεται να έκανε αποκαλύψεις στην Αντιτρομοκρατική, που οδήγησαν στην πλήρη εξάρθρωση της “17.Ν”.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/14 02:59

    Εάν η αντιτρομοκρατική έχει όλες αυτές τις πληροφορίες,δεν βλέπω για ποιον λόγο δεν συλλαμβάνεται.Το παραμύθι ότι μετακινείται συνεχώς με το κινητό του,για να μην εντοπιστεί το στίγμα του,είναι φθηνές δικαιολογίες για παιδιά του νηπιαγωγείου.
    Αρκεί να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ κυκλοφορούσε με κινητό με κινεζικο αριθμό!,και παρ όλα αυτά οι ΕΥΠ κατάφερε μέσω Κίνας παρακαλώ να ηχογραφήσει όλες του τις συνομιλίες,καθώς και να γνωρίζουν το ακριβές stigma του.
    Τα υπόλοιπα που γράφονται του τύπου,"μέσω κινητού “φαντάσματος”,καταχωρημένου σε ανύπαρκτο πρόσωπο αλλα με στοιχεία αλλοδαπού, με το οποίο συνομιλεί με δυο συγκεκριμένα πρόσωπα",είναι παραμυθια της Χαλιμάς.

    Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του φερομενου ως αρχηγού της 17N Γιωτοπουλου,ο Ξηρός είχε άμεσες επαφές με την CIA,καθώς και με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
    Ένας φερόμενος καταζητούμενος δεν κόβει βόλτες για να βρει συνεργάτες,καθώς είναι γνώστης της επικινδυνότητας για τυχόν σύλληψης του,και δευτερον γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα λάθος κατά την μετακίνηση του μπορεί να αποβεί μοιραίο.(Αστυνομικά μπλόκα,ατυχήματα,κτλ.)

    Η αρχές είτε γνωρίζουν που είναι,περιμένοντας το πράσινο φως από την πολιτική διοίκηση προκειμενου να πουλήσει θέμα στα δελτία,καλύπτοντας έτσι αλλα πιο σημαντικά θέματα (αυτό το λένε προπαγάνδα),είτε τους έχει ξεφύγει και η δήθεν πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει επίτηδες στον τύπο,λειτουργούν ως μήνυμα προς τον Ξηρό του τύπου,ξέρουμε τι κανεις και τι σχεδιάζεις,προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον κάνουν να πάρει καινούρια μετρα προφύλαξης έτσι ώστε μέσω των τηλεφωνικών στιγμάτων να είναι πιο εύκολη για αυτούς ο εντοπισμός του,αφού η κινήσεις του θα μειωθούν.
    Εύχομαι ο Ξηρός να γνωρίζει ότι ΜΜΕ και πολιτικά συμφέροντα,έχουν ήδη αποφασίσει να πουλήσουν με το ίδιο του το αίμα,μια δήθεν επιτυχία της αστυνομίας και εν συνεχεια της κυβέρνησης,γιατί ήδη υπάρχει εντολή να τον φάνε.
    Είτε γνωρίζουν που είναι,είτε τους έχει ξεφύγει και τρέμουν ότι αυτοί θα είναι η επόμενοι στόχοι του.
    Ελπίζω να είναι το δεύτερο.Αν και δεν το νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *